ANM, prognoza meteo pe regiuni. Când se schimbă VREMEA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Vremea pe regiuni. Foto: Pixabay.com
Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Vremea pe regiuni. Foto: Pixabay.com
ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. BANAT 

ANM, prognoza meteo. Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de rece, caracterizată prin valori  maxime de -3...-2 grade și minime de aproximativ -9 grade, în medie. Apoi vremea se va încălzi  de la o zi la alta, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă în intervalul 21 - 23  ianuarie, când se va atinge o medie regională a maximelor diurne de 11...12 grade, iar a celor  minime de 4...5 grade. Ulterior, valorile termice vor fi în ușoară scădere, astfel încât, în  intervalul 24 - 31 ianuarie, temperaturile maxime vor fi de 6...8 grade, iar minimele nocturne vor  scădea, în medie regională, spre -1....1 grad.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații va deveni semnificativă după data de 23 ianuarie, astfel  încât, în a doua săptămână a intervalului de prognoză, acestea se vor semnala frecvent.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. CRIŞANA 

ANM, prognoza meteo. Vremea se va încălzi semnificativ în primele zile ale intervalului de prognoză, astfel încât  temperaturile maxime vor crește de la -4 grade la început, spre 11...12 grade pe 22 - 23  ianuarie, când vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă. În cea de a doua  săptămână se va resimți un proces de răcire ușoară, care va determina, în intervalul 24 - 31  ianuarie, maxime diurne de 4...6 grade. Regimul termic nocturn va avea o evoluție similară și se  va concretiza prin valori medii de -11...-10 grade în primele dimineți, când vremea va fi local  geroasă, pentru ca în jurul datei de 23 ianuarie să se înregistreze 4...5 grade, iar între 25 și 31  ianuarie să se înregistreze valori de -2...0 grade, în medie.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată pe 19 și 20 ianuarie, iar după data de 22  ianuarie acestea se vor semnala în fiecare zi.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. TRANSILVANIA

 

ANM, prognoza meteo. Primele zile ale intervalului de prognoză vor fi caracterizate de o vreme deosebit de rece,  local geroasă, mai ales în cursul nopților și al dimineților, când se vor înregistra valori medii ale  temperaturilor minime de -18...-14 grade. Apoi vremea se va încălzi și, în jurul datei de 24  ianuarie, media minimelor va fi de 0...1 grad, pentru ca apoi să coboare ușor, iar până la finalul  celor două săptămâni, să se situeze în general între -4 și -2 grade. Maximele diurne vor fi de  -6...-4 grade în primele zile, apoi vor crește spre 7...9 grade în intervalul 21 - 23 ianuarie, când  vremea va deveni caldă pentru această perioadă. Ulterior, va avea loc o răcire ușoară, iar  media temperaturilor maxime se va încadra între 2 și 4 grade în intervalul 25 - 31 ianuarie.  

ANM, prognoza meteo. Precipitații slabe și pe arii restrânse se vor semnala în jurul datei de 19 ianuarie, dar  probabilitatea pentru precipitații mai importante cantitativ și pe arii extinse va fi în creștere după  data de 22 ianuarie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. MARAMUREŞ 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopților și al dimineților la  începutul primei săptămâni de prognoză, când vor fi temperaturi maxime de -8...-7 grade și  minime de -14...-12 grade. Apoi va avea loc o încălzire treptată, care va determina maxime  diurne de 8 grade și minime nocturne de aproximativ 2 grade, în medie regională, în jurul datei  de 23 ianuarie. Apoi vremea se va răci ușor, iar valorile termice vor fi între 2 și 4 grade, ziua și  -3...-1 grad, noaptea, în medie, în intervalul 25 - 31 ianuarie.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în jurul datei de 19 ianuarie și, din nou,  începând cu data de 23 ianuarie până la finalul celei de a doua săptămâni a intervalului de  prognoză. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. MOLDOVA 

ANM, prognoza meteo. La începutul intervalului, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și  noaptea, dar până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor crește semnificativ. Maximele  termice vor crește de la medii de -8...-6 grade, la medii în jurul a 10 grade, iar cele minime, de la  medii de -16...-14 grade, la medii de 1...2 grade. În cea de-a doua săptămână, temperatura  aerului va marca o scădere treptată spre medii ale maximelor de 4...5 grade și ale minimelor,  de -3...-2 grade.  

ANM, prognoza meteo. La începutul intervalului vor fi ninsori slabe, izolate, dar probabilitatea pentru precipitații  mai importante cantitativ și pe arii extinse va fi în creștere după data de 23 ianuarie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. DOBROGEA 

ANM, prognoza meteo. În primele zile ale intervalului, vremea va fi deosebit de rece, pe arii restrânse geroasă dimineața și noaptea, dar până spre sfârșitul primei săptămâni, valorile termice vor fi în creștere  semnificativă. Temperaturile diurne vor crește de la medii de -3...-2 grade, la medii în jurul a 13 grade, iar cele nocturne, de la medii de -10...-8 grade, la medii de 6...7 grade. În cea de-a doua  săptămână, temperatura aerului va marca o scădere ușoară și treptată spre medii ale  maximelor de 6...8 grade și ale minimelor, de 1...2 grade.  

ANM, prognoza meteo. La începutul intervalului, doar trecător va mai ninge slab. Probabilitatea pentru precipitații  importante cantitativ și pe arii extinse va fi în creștere după data de 23 ianuarie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. MUNTENIA 

ANM, prognoza meteo. La începutul intervalului, vremea va fi deosebit de rece, local geroasă dimineața și  noaptea, dar până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor marca o creștere importantă.  Maximele termice vor crește de la medii de -2...-1 grad, la medii de 10...11 grade, iar cele minime, de la medii de -11...-10 grade, la medii de 3...4 grade. În cea de-a doua săptămână,  temperatura aerului va marca o scădere treptată spre medii ale maximelor de 6...8 grade și ale  minimelor, de -2...0 grade.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații mai importante cantitativ și pe arii extinse va fi în creștere  după data de 23 ianuarie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. OLTENIA 

ANM, prognoza meteo. La începutul primei săptămâni, vremea va fi deosebit de rece, pe arii restrânse geroasă dimineața și noaptea. Până în jurul datei de 22 ianuarie, valorile termice vor crește semnificativ și astfel, maximele vor crește de la medii de -1...0 grade, la medii în jurul a 9 grade, iar  minimele, de la medii de -11...-10 grade, la medii de 2...3 grade. În cea de-a doua săptămână,  temperatura aerului va avea ușoare variații, media maximelor va fi de 6...8 grade, iar cea a minimelor, de -2...0 grade.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații importante cantitativ și pe arii relativ extinse va fi în  creștere după data de 23 ianuarie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 31 ianuarie 2021. LA MUNTE 

ANM, prognoza meteo. La începutul intervalului, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și  noaptea. Până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor crește semnificativ. Media maximelor  va crește de la -12...-10 grade, la 3...4 grade, iar a minimelor, de la -18...-16 grade, la -2...-1 grad. În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va marca o scădere treptată, spre  medii ale maximelor de -4...-1 grad și ale minimelor, de -8...-6 grade.  

ANM, prognoza meteo. În prima parte a intervalului vor mai fi ninsori slabe, pe arii restrânse, dar probabilitatea  pentru precipitații mai importante cantitativ și pe arii mai extinse va fi în creștere după data de  23 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel