ANM, prognoza pe REGIUNI. Vremea în următoarele două săptămâni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Vreme deosebit de rece în următoarele zile. Foto: Pixabay.com
Vreme deosebit de rece în următoarele zile. Foto: Pixabay.com
ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. BANAT 

ANM, prognoza meteo. În primele două zile ale intervalului, vremea va fi rece, cu temperaturi scăzute mai ales  noaptea, dar apoi se va încălzi. Astfel, în intervalul 17-21 februarie, valorile termice se vor situa  în jurul celor cele normale pentru această perioadă din an, cu maxime, în medie, de 7...9 grade  și minime, în medie, de -2...0 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, vremea se va  menține apropiată de mediile climatologice ale sfârșitului de februarie, iar temperatura aerului  nu va avea variații însemnate de la o zi la alta; în aceste condiții, media temperaturilor maxime  se va situa între 9 și 12 grade și media minimelor va fi cuprinsă între -2 și 1 grad. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalul 17 - 21 februarie și în a doua  parte a celei de-a doua săptămâni.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. CRIŞANA 

ANM, prognoza meteo. În primele două zile ale intervalului, vremea va fi rece, cu temperaturi scăzute mai ales  noaptea, dar apoi se va încălzi. Astfel, în intervalul 17-21 februarie, valorile termice se vor situa  în jurul celor cele normale pentru această perioadă din an, cu maxime, în medie, de 6...8 grade  și minime, în medie, de -2...-1 grad. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, vremea se va  menține apropiată de mediile climatologice ale sfârșitului de februarie, iar temperatura aerului  nu va avea variații însemnate de la o zi la alta; în aceste condiții, media temperaturilor maxime  se va situa între 8 și 11 grade și media minimelor va fi cuprinsă între -3 și 0 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalul 17 - 21 februarie și în a doua  parte a celei de-a doua săptămâni.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. TRANSILVANIA 

ANM, prognoza meteo. În intervalul 15-17 februarie, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi sub limita  gerului mai ales noaptea. Între 18 și 21 februarie, pe fondul încălzirii vremii, media  temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 4 și 6 grade, iar cea a minimelor între -4 și -2 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, vremea se va menține apropiată de normalul termic al  sfârșitului de februarie pentru această regiune, iar temperatura aerului nu va avea variații  însemnate de la o zi la alta; în aceste condiții, media temperaturilor maxime se va situa între 5  și 8 grade și media minimelor va fi cuprinsă între -6 și -3 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații în general slabe va fi ridicată aproape în fiecare zi a  perioadei celor două săptămâni.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. MARAMUREŞ 

ANM, prognoza meteo. În intervalul 15-17 februarie, vremea va fi deosebit de rece mai ales noaptea, când  temperaturile minime vor fi, în medie, între -12 și -8 grade. Între 18 și 21 februarie, pe fondul  încălzirii vremii, media temperaturilor maxime se va situa între 3 și 6 grade, iar cea a minimelor,  între -5 și -2 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, vremea se va menține apropiată  de normalul termic al sfârșitului de februarie pentru această regiune, iar temperatura aerului nu  va avea variații însemnate de la o zi la alta; în aceste condiții, media temperaturilor maxime se  va încadra între 6 și 8 grade și media minimelor va fi cuprinsă între -4 și -2 grade. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea pentru precipitații în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 17 - 21  februarie și în unele zile ale celei de-a doua săptămăni.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. MOLDOVA 

ANM, prognoza meteo. Prima săptămână va fi caracterizată în mare parte de o vreme deosebit de rece, cu variații  ale temperaturii aerului de la o zi la alta, astfel maximele vor fi cuprinse în medie între -2 și 2  grade, iar media minimelor se va situa între -12 și -4 grade, cu cele mai scăzute valori în nopțile  de 16, 17, 19 și 20 februarie, când local va fi ger.

ANM, prognoza meteo. Cea de a doua săptămână va debuta cu  temperaturi în creștere, medii ale maximelor de 6...8 grade și ale minimelor de -2...0 grade, dar  din 24 februarie se va răci din nou, astfel media valorilor diurne se va situa în jurul a 4 grade, iar  cea a celor nocturne va fi de -6....-4 grade.  

ANM, prognoza meteo. Temporar se vor semnala precipitații slabe în cea mai mare parte a intervalului.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. DOBROGEA 

ANM, prognoza meteo. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în mare parte din prima săptămână, când vor  fi oscilații ale temperaturii aerului de la o zi la alta, astfel maximele vor fi cuprinse în medie între  -4 și 6 grade, iar media minimelor se va situa între -8 și -2 grade, cu cele mai scăzute valori în  nopțile de 16 și 17 februarie.

ANM, prognoza meteo. Cea de a doua săptămână va debuta cu temperaturi în creștere,  medii ale maximelor de 6...8 grade și ale minimelor de 0...2 grade, dar din 24 februarie se va  răci din nou, astfel media valorilor diurne se va situa în jurul a 4 grade, iar cea a celor nocturne  va tinde spre medii de -2 grade.  

ANM, prognoza meteo. Local și temporar se vor semnala precipitații slabe în cea mai mare parte a intervalului.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. MUNTENIA 

ANM, prognoza meteo. Prima săptămână va fi caracterizată de variații ale temperaturii aerului de la o zi la alta,  astfel vom trece de la o vreme rece la una normală termic și invers, cu maxime ce vor fi  cuprinse în medie între 0 și 8 grade, în timp ce media minimelor se va situa între -10 și -4 grade,  cu cele mai scăzute valori în noaptea de 17 februarie, când local va fi ger.

ANM, prognoza meteo. Cea de a doua săptămână va debuta cu temperaturi în creștere, medii ale maximelor de până la 10...12 grade  și ale minimelor de -2...0 grade, dar din 24 februarie se va răci din nou, astfel media valorilor diurne se va situa în jurul a 6...8 grade, iar cea a celor nocturne va tinde spre -4 grade.  

ANM, prognoza meteo. Se vor semnala precipitații slabe în cea mai mare parte a intervalului, dar cu caracter  temporar și doar pe arii restrânse.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. OLTENIA 

ANM, prognoza meteo. Perioada 15-21 februarie va fi caracterizată de variații ale temperaturii aerului de la o zi la  alta, practic de la o vreme rece la una normală termic și invers, cu maxime ce vor fi cuprinse în  medie între 2 și 9 grade, în timp ce media minimelor se va situa între -8 și -2 grade, cu cele mai  scăzute valori în nopțile de 16 și 17 februarie. Cea de a doua săptămână va debuta cu o  încălzire semnificativă a vremii, medii ale maximelor de până la 12...14 grade și ale minimelor  în jurul a 0 grade, dar din 25 februarie se va răci ușor, astfel media valorilor diurne va tinde spre  8...10 grade, iar cea a celor nocturne spre -2 grade.  

ANM, prognoza meteo. Se vor semnala precipitații slabe, cu caracter temporar și doar pe arii restrânse, în special  în perioada 17-21 și 24-28 februarie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 28 februarie 2021. LA MUNTE 

ANM, prognoza meteo. În primele două zile ale intervalului, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi diurne  în medie de -10...-8 grade și cu nopți geroase, valori nocturne medii de -16...-14 grade. Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni se va încălzi semnificativ, astfel media maximelor va tinde  spre 0 grade, iar cea a minimelor spre -6 grade.

ANM, prognoza meteo. Cea de a doua săptămână va debuta cu  temperaturi apropiate de normalul perioadei, maxime medii de până la 2...4 grade și minime în  medie de -4...-2 grade, dar din 25 februarie se va răci ușor, astfel media valorilor diurne va tinde  spre 0 grade, iar cea a celor nocturne spre -6 grade.  

ANM, prognoza meteo. Temporar se vor semnala precipitații, în general slabe cantitativ, în cea mai mare parte a  intervalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel