ANM, vestea aşteptată în pandemia Covid-19. Elena Mateescu: Nu suntem afectaţi în niciun fel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Elena Mateescu vine cu veşti bune de la ANM în perioada stării de urgenţă.

Elena Mateescu a anunţat, într-un interviu acordat DC News, că toate proiectele de investiţii pe care le implementează ANM sau pe care le are în pregătire sunt în grafic, iar lucrările nu sunt afectate de situaţia creată ca urmare a epidemiei de coronavirus. 

"Proiectele de infrastructură aflate în implementare şi în pregătire se derulează la parametrii normali. Transmitem Ministerului Fondurilor Europene toate informaţiile solicitate şi nu suntem afectaţi la acest moment în ceea ce priveşte implementarea celor cinci obiective ale noastre. Ultimul dintre ele este în evaluare tehnică şi ştim deja cine a câştigat implementarea obiectivului care vizează îmbunătăţirea aplicaţiilor privind baza de date şi gestionarea calităţii datelor meteorologice istorice care provin din reţeaua naţională de specialitate.

La proiectul de modernizare Inframeteo avem deschiderea pe 14 mai pentru studiul de fezabilitate. (...) Nu suntem, la acest moment, în niciun fel afectaţi de această situaţie, astfel încât putem spune că obiectivele se derulează conform graficului de implementare", a declarat Elena Mateescu. 

Detalii în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel