ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea până în 10 august 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
ANM a anunțat estimarea meteo pentru luna următoare. 

În perioada 13-20 iulie 2020, meteorologii anunță că temperaturile care urmează a fi înregistrate vor fi mai SCĂZUTE decât în mod normal în această perioadă. Se va întâmpla în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. Nu vor fi precipitații însemnate, fiind de așteptat să fie chiar deficitare, mai ales în zonele montane. 

În intervalul 20-27 iulie 2020, ANM anunță că vor fi temperaturi ușor mai scăzute decât cele normale în regiunile nordice. În schimb, în sud-estul țării, temperaturile medii vor fi în jurul celor normale pentru această perioadă. În continuare, se anunță precipitații deficitare, sub ceea ce ar fi normal în această perioadă a anului.

În ultimele zile din iulie și primele din august, în intervalul 27 iulie - 3 august, temperaturile aerului vor fi normale pentru această perioadă, posibil vor fi temperaturi mai coborâte în extremitatea nordică. În sud și sud-est, sunt posibile temperaturi mai ridicate. În sud-vestul țării, este de așteptat ca precipitațiile să fie deficitare în continuare, iar în restul țării normale pentru perioada prognozată. 

Prima săptămână a lunii august, 3 - 10 august 2020, vine cu vreme caldă, caniculară, temperaturile urmând a fi peste cele normale perioadei în sudul țării. Precipitațiile vor fi în cantitate normală perioadei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel