ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea până în 10 august 2020
Autor: Roxana Neagu pe 10 iul, 10:59 | Vremea

ANM a anunțat estimarea meteo pentru luna următoare. 

În perioada 13-20 iulie 2020, meteorologii anunță că temperaturile care urmează a fi înregistrate vor fi mai SCĂZUTE decât în mod normal în această perioadă. Se va întâmpla în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. Nu vor fi precipitații însemnate, fiind de așteptat să fie chiar deficitare, mai ales în zonele montane. 

În intervalul 20-27 iulie 2020, ANM anunță că vor fi temperaturi ușor mai scăzute decât cele normale în regiunile nordice. În schimb, în sud-estul țării, temperaturile medii vor fi în jurul celor normale pentru această perioadă. În continuare, se anunță precipitații deficitare, sub ceea ce ar fi normal în această perioadă a anului.

În ultimele zile din iulie și primele din august, în intervalul 27 iulie - 3 august, temperaturile aerului vor fi normale pentru această perioadă, posibil vor fi temperaturi mai coborâte în extremitatea nordică. În sud și sud-est, sunt posibile temperaturi mai ridicate. În sud-vestul țării, este de așteptat ca precipitațiile să fie deficitare în continuare, iar în restul țării normale pentru perioada prognozată. 

Prima săptămână a lunii august, 3 - 10 august 2020, vine cu vreme caldă, caniculară, temperaturile urmând a fi peste cele normale perioadei în sudul țării. Precipitațiile vor fi în cantitate normală perioadei. 

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri