ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună. Ce anunță meteorologii
Autor: Irina Constantin pe 07 sep 2019 / 16:16 | Vremea

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună. Ce anunță meteorologii Se schimbă vremea, meteorologii anunță prognoza pe o lună! 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună. Ce anunță meteorologii  

 

ANM, prognoza meteo. Vremea 9 - 16 septembrie 2019

 

 

Ultima săptămână de vară? Dar cu ploi! 

 

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Excepție va putea face partea de vest-nord-vest a teritoriului, unde regimul termic se va încadra în limite normale.

Precipitațiile vor fi în general excedentare în jumătatea de vest a țării și vor fi apropiate de normalul climatologic al săptămânii în restul teritoriului, cu o posibilă tendință deficitară în sud-est.

 

ANM, prognoza meteo. Vremea 16 - 23 septembrie 2019

 

Se răcește vreme din 16 septembrie și va ploua abundent! 

 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, exceptând partea de sud-sud-est a teritoriului, unde temperaturile medii vor fi apropiate de normal.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-estice și în la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

 

ANM, prognoza meteo. Vremea 23 - 30 septembrie 2019

 

 

Temperaturi mai calde 

 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și apropiate, în general, de cele specifice perioadei, în restul zonelor.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 

ANM, prognoza meteo. Vremea 30 septembrie - 7 octombrie

 

 

Vreme caldă la început de octombrie

 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sud- estice, iar în rest se vor încadra în general în limitele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu un posibil deficit ușor în sud- vestul și sud-estul teritoriului.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri