”Another MitriGOL” - Americanii de la FC New York l-au monitorizat pe Mitriță
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Alex Mitriță confirmă! România - Norvegia, în preliminariile EURO 2020, s-a terminat bedecis, scor 1-1, după ce ai noștri au condus cu 1-0, printr-un super gol semnat de 'Mitri', Alex Mitriță.

Alex Mitriță a fost de departe cel mai bun om al echipei României în partida cu Norvegia, de marți. Atacantul legitimat la New York City a marcat singurul gol al naționalei noastre în minutul 62, după o acțiune individuală de toată frumusețea. Totodată, Mitriță a fost, vizibil, cel mai activ jucător de pe teren.

Staff-ul de la FC New York City i-au monitorizat evoluția din meciul cu Norvegia și l-au felicitat pentru golul marcat prin intermediul contului oficial de Twitter: "Încă un MitriGOL " (”Another MitriGOL”).

Conform analizelor făcute de cei de la Instat, preluate de sport.ro, Alex Mitriță a obținut cel mai mare punctaj în meciul cu Norvegia, 368 de puncte. Este singurul jucător al României al cărui punctaj depășește 300 de puncte. Conform sursei citate, pe locul 2 se situează Ciprian Tătărușanu, cu 292 de puncte. Cel mai slab jucător al României a fost Romario Benzar cu 229 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel