Antivaccinarea, pericol iminent. Wiener (USR), către politicieni: Nu mai e timp de numărat voturi!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatorul Adrian Wiener atrage atenţia asupra faptului că, în privinţa vaccinării, nu mai e loc de politicianism ci trebuie acţionat rapid, inclusiv prin conştientizarea pericolelor pe care le aduce refuzul vaccinării copiilor. 

Senatorul USR Adrian Wiener a declarat, în cadrul dezbaterii „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile”, organizată de DC Media Group, că nu mai e timp de pierdut în ceea ce priveşte conştientizarea nevoii de vaccinare. Wiener trage un semnal de alarmă şi cu privire la faptul că politicienii nu ar mai trebui să se gândească la voturi atunci când vine vorba despre a lua o decizie clară cu privire la vaccinare. 

"Organizaţia Mondială a Sănătăţii a catalogat ezitarea la vaccinare, această neîncredere, nematerializare a vaccinării copiilor ca fiind una dintre cele zece ameninţării globale la adresa umanităţii din această decadă. Vorbim de lucruri foarte serioase la care nu mai e loc de politicianism, nu mai e loc de numărat voturi, ‚dom’le, dacă votez într-un fel o anumită lege câte voturi pierd?’; am depăşit de mult acest aspect. Nu mai e vorba de procente electorale ci e vorba de sănătatea publică şi de ameninţări globale la adresa tuturor, indiferent de opţiunile politice", a declarat Adrian Wiener.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel