Antonio Conte: Sunt singurul vinovat. Slavia a jucat în stil european
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Italienii au pornit cu stângul în grupele Ligii Campionilor.

Inter Milano a început prestigioasa competiție europeană cu o remiză acasă, obținută cu greu în fața Slaviei Praga. Antonio Conte, tehnicianul milanezilor, s-a arătat surprins de felul în care au jucat praghezii, conform Agerpres.

Cu 9 puncte din 9 posibile în Serie A, Inter nu preconiza probleme în meciul cu campioana Cehiei. Slavia Praga, la care evoluează Nicolae Stanciu, a cheltuit în această vară 8 milioane de euro pe transferuri. Ca termen de comparație, Internazionale a plătit de 9 ori mai mult pe Romelu Lukaku, atacantul lor belgian.

Internazionale s-a salvat în ultimele minute de joc, obținând un punct într-o grupă din care fac parte Dortmund și Barcelona.

„Nu este genul de fotbal pentru care ne-am pregătit. Sunt singurul vinovat pentru că nu am făcut alegerile corecte înainte de meci şi nu am înţeles corect ce tip de meci ne aştepta. Slavia Praga a jucat într-un stil european, atacând, făcând presing cu un joc de intensitate mare. În alte meciuri, am jucat cu echipe care ne aşteptau în jumătatea lor de teren, dar Slavia ne-a atacat şi ar fi trebuit să găsesc alte soluţii", a recunoscut Conte, după ce echipei sale i-a trecut glonțul pe la ureche.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel