"Anularea Căciunului". Gabriela Firea, REVOLTATĂ: Se fac VINOVAȚI de transmiterea în masă a sentimentului de DEZNĂDEJDE
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Gabriela Firea a criticat modul în care autoritățile gestionează pandemia de COVID-19, atrăgând atenția asupra consecințelor provocate de restricțiile dure impuse.

"Cei care insistă în aceste zile pe ideea de Crăciun în singurătate si cum va fi cu totul diferit față de alți ani - de parcă lumea nu ar ști , sunt tot cei care ne transmiteau insistent că nu vom avea un Paște “normal”. De parcă nu înțelesese aproape toată lumea situația. Ei ca ei, “specialiștii”. Dar guvernanții, care nu știu sa propună altceva decât măsuri dure împotriva cetățenilor, se fac vinovați de transmiterea în masă a sentimentelor de deznădejde, depresie, tristețe, neputință.

La un moment dat, virusul va trece. Dar a calculat vreun “expert” cât va dura și ce proces anevoios va fi sā-și revină copiii, adolescenții, tinerii, chiar si adulții, după această perioadă în care au fost învinovățiți și culpabilizați? În care singura politică de sănătate publică a fost “distanțarea” de tot și toate? O națiune în care nu există nicio urmă de empatie la nivel de conducători, nicio grijă față de moralul oamenilor, este o națiune care va rămâne cu sechele la nivel psihologic, în mentalul tuturor.", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Cei care insistā în aceste zile pe ideea de Crāciun în singurātate si cum va fi cu totul diferit fatā de alti ani - de...

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 27 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel