Anunțul făcut de președintele Huawei: În 2020 principala prioritate va fi SUPRAVIEȚUIREA
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Conducătorul companiei chineze a făcut anunțul la finalul unui an de creștere.

Președintele Huawei, Eric Xu, a declarat că prioritatea companiei în 2020 va fi „supraviețuirea", după ce a fost interzisă de către autoritățile americane, conform Agerpres.

Într-o scrisoare de final de an 2019 – „un an extraordinar" pentru Huawei – Xu a spus că firma a rezistat în ciuda intențiilor de asuprire ale Guvernului Statelor Unite.

Conducătorul companiei chineze a adăugat că veniturile din vânzări ale Huawei au crescut cu 18% (108,6 miliarde euro), deși cifra este sub proiecțiile inițiale.

2020 nu va fi un an de creștere pentru Huawei

„Nu vom crește la fel de rapid ca în prima jumătate a anului 2019 (...). Va fi un an dificil pentru noi", a vorbit Xu despre anul 2020, în care se așteaptă să fie în continuare pe lista neagră a americanilor.

Președintele companiei Huawei crede că Washingtonul „va reprima în continuare dezvoltarea tehnologiei avansate pe termen lung" și va genera „un mediu provocator pentru ca Huawei să supraviețuiască şi să prospere".

„Orice risc care afectează continuitatea afacerilor noastre trebuie luat drept o problemă de viață şi de moarte. Trebuie să mergem contracronometru şi să renunțăm la orice tip de speranță nerealistă", a concluzionat conducătorul Huawei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel