Anunțul medicilor despre Schumacher. Nou TRATAMENT
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Michael Schumacher se află sub un tratament medical care poate dura până la trei ani.

Deși nu a făcut precizări cu privire la starea actuală de sănătate a multiplului campion mondial, doctorul Jean-Francois Payen a declarat recent că Michael Schumacher se află sub un nou tratament medical, care poate dura până la trei ani, în contextul în care familia acestuia caută permanent cele mai bune soluții, relatează Mediafax.

"Schumacher se află încă sub tratament, unul care poate dura până la trei ani. Este un plan între un an și trei ani pentru regenerare. Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții", a declarat doctorul Jean-Francois Payen.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013. De atunci, a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. În 2014 a fost externat dintr-un spital din Elveția, iar de atunci urmează diferite tratamente de recuperare, acasă. Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din Formula 1. Din 1991, de când a început să concureze, a câștigat șapte titluri de campion mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel