Aperitiv pentru masa de Paști: Lalele umplute cu brânză și castraveți
Autor: Ema Apostu pe 06 apr, 16:58 | Retete

Sursa foto colaj: Pixabay

Paștele se apropie, iar gospodinele deja se gândesc la meniul pentru masa la care se va reuni întreaga familie. Dacă nu ai nicio idee de aperitiv, îți oferim noi o variantă simplă, gustoasă și care "va da bine" lângă ouăle roșii. Iată cum se prepară lalelele umplute cu brânză și castraveți.

Ingrediente

- 15 roșii cherry/Roma (cca 500 g)- 2 castraveți mici- 16 tulpini de ceapă verde- 240 g cremă de brânză- 1 lingură de unt- 1 linguriță combinată de oregano și busuoic (uscate)- sare și piper

Cum se prepară

Crema de brânză poate fi de care vrei tu. Combin-o cu castravetele tocat mărunt/dat pe răzătoare și stors de zeamă. Apoi, adaugă peste condimentele și freacă. Fă o cruce în capătul fiecărei roșii, scoate puțin din miez, cât să ai loc să pui umplutura de brânză, potrivit retete.unica.ro.

Pune câte o linguriță din umplutură în fiecare roșie. În capătul opus, înfige câte o codiță de ceapă (doar partea verde), pe post de tulpină. Aranjează lalelele pe o farfurie, în formă de buchet, și leagă buchetul format cu codița extra de ceapă.

Vezi și: Skordalia, piure grecesc foarte pufos. Cum se prepară: Rețeta

Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri