Aplicațiile precum TikTok n-au funcționat din cauza Facebook
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 07 mai, 10:39 | Tehnologie

Nenumărate aplicații iOS au avut probleme, miercuri seara, au raportat utilizatorii pe Twitter.

Nenumărate aplicații iOS au avut probleme, miercuri seara, au raportat utilizatorii pe Twitter, conform The Verge. Aplicațiile care au început să aibă dificultăți au fost Spotify, TikTok, Pinterest, Tinder și multe altele.

Problemele ar fi fost generate de kitul de dezvoltare Facebook (SDK), o unealtă care este folosită pentru înregistrarea în multe dintre aplicații. Numeroși dezvoltatori au raportat probleme cu SDK. Nu era nevoie ca utilizatorii să fie înregistrați cu Facebook pentru ca acestea să se blocheze.

Ce a spus Facebook

 

„Mai devreme astăzi, o nouă actualizare Facebook a inclus o schimbare care a determinat blocarea aplicațiilor pentru unii utilizatori", a explicat un purtător de cuvânt al rețelei de socializare. „Am identificat problema rapid și am rezolvat-o. Ne pare rău pentru orice deranj".

„Asta ar preveni tâmpenii ridicole să se mai întâmple: chiar dacă nu folosești Facebook în aplicație deloc, nu poți folosi aplicația fiindcă Facebook a dat-o în bară", a explicat dezvoltatorul Guilherme Rambo, sugerând ca Apple să rezolve blocările.

Te-ar putea interesa și ....
Tehnologie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri