Apple lansează noua serie iPhone. Eveniment major pentru fanii înfocați ai brandului / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Marți la ora 20, Apple lansează o nouă serie iPhone. Evenimentul atrage fani înfocați ai brandului.

Update:

Noua serie de telefoane iPhone a fost prezentată de Apple în cadrul unui eveniment organizat marți pe rețelele de socializare. iPhone 13 are patru tipuri de telefoane. Producătorii au anunțat că noile telefoane iPhone au ecranele mai luminoase cu 28% decât versiunea precedentă.

De asemenea, ecranul este mai mare, procesoarele sunt mai rapide, autonomia crește, iar camerele foto au fost îmbunătățite. Cele patru telefoane se numesc iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max.

Cele mai ieftine modele pornesc de la prețul de 699 de dolari, iar cele mai scumpe costă cel puțin 1.099 de dolari. Reprezentanții Apple au anunțat că noile telefoane vor fi disponibile începând de pe 24 septembrie.

Știre inițială:

Apple Inc. se pregătește pentru cel mai mare eveniment de produse al anului, care va avea loc marți, la ora 10 dimineața (20 ora României), în California. Potrivit informațiilor, la eveniment va fi prezentat noul model iPhone 13, dar care este așteptat să aibă un design similar cu iPhone 12.

În același timp, Apple Watch Series 7 va veni cu un design nou și futurist, cu un număr mai mare de pixeli. 

Noul iPhone 13

La un an după o reproiectare destul de vizibilă cu iPhone 12, noul iPhone 13 va fi puțin mai îngust, însă nu vă așteptați la multe schimbări majore de această dată. Dimensiunile sunt similare, 5,4 inci, 6,1 inci și 6,7 inci - în cele două categorii obișnuite de iPhone 13 și iPhone 13 Pro. Modificarea principală va fi o crestătură mai mică în partea de sus a ecranului.

De asemenea, va exista o versiune video a modului Portret numit Cinematic Video, un nou sistem de filtrare bazat pe inteligență artificială pentru a aplica diferite stiluri fotografiilor dvs. și înregistrare video de calitate superioară în ProRes pentru modelele Pro.  De asemenea, noile modele de telefoane vor avea procesor A15, cu 5% mai performant decât A14 și cu 10% mai eficient din punct de vedere energetic.

Cea mai importantă adăugare la iPhone 13 ar putea fi una care nu va fi gata până anul viitor: capacitatea de conectare la rețelele de satelit. Deși hardware-ul pentru astfel de funcționalități ar putea fi prezent din punct de vedere tehnic în interiorul noilor dispozitive, nu vă așteptați ca asistența software să fie prezentă cel puțin anul viitor. 

Apple Watch Series 7

Deși iPhone-ul nu va avea modificări de design importante, Apple Watch se schimbă mult. Acesta va avea un ecran plat și margini plate care să se potrivească cu designul iPhone și iPad, plus o serie de benzi de ceas și fețe de ceas noi.

Noul ecran al modelului mai mare va avea aproximativ 1,9 inci. Acesta va avea cu aproximativ 16% mai mulți pixeli decât modelele precedente, la o rezoluție de 396 cu 484. Noul procesor se va numi S7 după toate probabilitățile, scrie Bloomberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel