Apple va dona peste 10 milioane de măști spitalelor din SUA și din zonele afectate ale Europei
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 26 Martie, 09:13 |  Coronavirus

Apple intenționează să doneze milioane de măști N95 către spitalele din Statele Unite ale Americii și Europa.

Apple intenționează să doneze milioane de măști N95 către spitalele din Statele Unite ale Americii și Europa. Conform CEO-ului companiei, Tim Cook, Apple a reușit să se aprovizioneze cu mai mult de 10 milioane de măști, în SUA, și cu alte câteva milioane, în Europa.

Declarațiile lui Tim Cook

Proud to share we’ve been able to source 10M masks for the US and millions more for the hardest hit regions in Europe. Our ops teams are helping to find and purchase masks from our supply chain in coordination with governments around the world. pic.twitter.com/uTsA6eA5ks

— Tim Cook (@tim_cook) March 25, 2020

Cook a transmis sâmbătă că Apple vrea să doneze provizii echipajelor din linia întâi, care se luptă în acest moment cu amenințarea Covid-19, clarificând astăzi că echipele companiei au găsit și cumpărat măști din lanțul de aprovizionare al firmei californiene, în colaborare cu guvernele din toată lumea.

Pandemia de coronavirus din Statele Unite și celelalte țări ale lumii a dus la o criză a măștilor N95, iar unele surse transmit că medicii își exercită profesia fără protecția necesară, din cauza lipsei proviziilor. De aceea, Apple a decis să facă rost de măști și să le ofere spitalelor.

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri