Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland după meciul Manchester City - Borussia Dortmund / Foto
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Guardiola, prima reacţie după acest moment
Guardiola, prima reacţie după acest moment
Arbitrul asistent român Octavian Şovre, care a oficiat la meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund, marţi seara, i-a cerut un autograf atacantului norvegian Erling Haaland la finalul partidei de pe Etihad Stadium, obţinând semnătura atacantului echipei germane, pentru care se bat multe cluburi, relatează agenţiile internaţionale de presă. 

Haaland (20 ani), autorul pasei decisive pentru Marco Reus, la golul Borussiei, a fost urmat în tunelul care duce la vestiare de Şovre, care i-a cerut autograful, iar atacantul i l-a acordat pe un cartonaş galben, potrivit imaginilor de televiziune. Mi s-a spus, dar nu am văzut cu ochii mei. Poate este un fan al lui Haaland, a reacţionat antrenorul echipei Manchester City, spaniolul Pep Guardiola.

Octavian Şovre a făcut parte din brigada care a oficiat la meciul dintre Paris Saint-Germain şi Istabnul Başakşehir, pe 8 decembrie, şi din care a făcut parte şi Sebastian Colţescu (al patrulea oficial), întrerupt din cauza unor acuzaţii de rasism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel