Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland după meciul Manchester City - Borussia Dortmund / Foto
Autor: Andrei Itu pe 07 apr, 09:37 | Fotbal

Guardiola, prima reacţie după acest moment

Arbitrul asistent român Octavian Şovre, care a oficiat la meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund, marţi seara, i-a cerut un autograf atacantului norvegian Erling Haaland la finalul partidei de pe Etihad Stadium, obţinând semnătura atacantului echipei germane, pentru care se bat multe cluburi, relatează agenţiile internaţionale de presă. 

Haaland (20 ani), autorul pasei decisive pentru Marco Reus, la golul Borussiei, a fost urmat în tunelul care duce la vestiare de Şovre, care i-a cerut autograful, iar atacantul i l-a acordat pe un cartonaş galben, potrivit imaginilor de televiziune. Mi s-a spus, dar nu am văzut cu ochii mei. Poate este un fan al lui Haaland, a reacţionat antrenorul echipei Manchester City, spaniolul Pep Guardiola.

Octavian Şovre a făcut parte din brigada care a oficiat la meciul dintre Paris Saint-Germain şi Istabnul Başakşehir, pe 8 decembrie, şi din care a făcut parte şi Sebastian Colţescu (al patrulea oficial), întrerupt din cauza unor acuzaţii de rasism.

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri