Arbitrul meciului Argentina - Anglia 1986, MÂNDRU că a făcut posibil „golul secolului” al lui Maradona
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Arbitrul tunisian de la centrul partidei Argentina – Anglia a Campionatului Mondial din 1986 a spus că este „mândru și onorat” că l-a ajutat pe Diego Maradona să înscrie „golul secolului” în fotbal.

Conform BBC, Diego Maradona a învins mai mulți jucători englezi la mijlocul terenului și a avut o cursă nebună care a culminat în golul de 2-0 în partida din sferturile turneului, la doar 4 minute de la golul controversat atribuit de argentinian „Mâinii lui Dumnezeu”.

Arbitrul Ali Bin Nasser, în vârstă de 76 de ani, a spus că nu a avut altă opțiune decât să acorde primul gol și și-a adus aminte că Maradona i-a dat un tricou semnat când s-au reîntâlnit, la 29 de ani distanță, în 2015. „Priveam din exteriorul careului gândindu-mă cum acest jucător a scăpat de trei apărători și a sprintat 50 de metri. M-am gândit «apărătorii vor încerca acum să-l doboare». Mă așteptam să se întâmple și eram gata să fluier un penalti. Spre surprinderea mea, a mai driblat un fundaș și apoi portarul, înscriind «golul secolului»”, a transmis Nasser. Acesta a spus că e mândru că nu a fluierat cele 3 contacte de la mijlocul terenului, alocând în schimb avantaj și permițând înscrierea reușitei.

DIEGO ARMANDO MARADONA (30.10.1960 - 25.11.2020)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel