Are OPERAȚII estetice? Viorica Dăncilă, răspuns în PREMIERĂ la întrebarea ce a stat pe buzele TUTUROR
Autor: Giorgiana Croitoru pe 15 oct, 11:39 | Vedete

Sursa: Facebook Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a răspuns la cele mai explozive întrebări adresate de Denise Rifai. 

Denise Rifai: Sunteți o femeie foarte atentă cu aspectul fizic, aveți un ten impecabil, fapt pentru care este normal că au apărut foarte multe discuții despre eventuale operații estetice precum: ridicare pomeților, corectarea cearcănelor, tratamente cu botox pentru ridurile de la ochi și frunte, s-a vorbit despre faptul că purtați extensii de gene și ați fost întrebată de un implant la nivelul bustului. 

Are Viorica Dăncilă operații estetice? 

 

"Merg la cosmetică, pentru o femeie este important să aibă grijă de ten, să aibă grijă să-ți facă un tratament. Fac sport în același timp. E important să facem mișcare. Nu am intervenții estetice, dar nu sunt împotriva lor. Consider că atunci când este nevoie, și o femeie își dorește acest lucru, o poate face astfel încât să fie mulțumită de modul în care arată.

Dacă eu nu am făcut asta nu înseamnă că o femeie, atunci când își dorește să facă acest lucru, le face. Totul intră în logica celor spuse de până acum. S-a venit și cu multe lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitate. Da, am purtat gene false, au fost evenimente la care am purtat, au fost evenimente la care a trebuit, într-un fel, să arăt cât mai bine și atunci este normal, am brut să merg să mă machieze cineva, să-mi aranjeze părul, astfel încât să arăt cât mai bine, Cred cu tărie că nu este exclus ca pe viitor să mergi la un tratament, dacă este absolut necesar.

Deocamdată eu am considerat că nu este necesar!", a răspuns Viorica Dăncilă, în direct la Kanal D. 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri