Argeș: Un bărbat va fi judecat pentru tentativă de viol. Medicii care au tratat victima au apelat la autorități
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un bărbat de 42 de ani din Argeș este judecat pentru că a încercat să violeze o femeie de aceeași vârstă.

Judiciariştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Este vorba despre Gheorghe B., în vârstă de 42 de ani, din Cuca. Din verificări s-a stabilit că, în ziua de 11 mai, bărbatul ar fi încercat să determine, prin constrângere, o femeie de 42 de ani să întrețină raporturi sexuale.

Situația a avut loc pe izlazul comunal unde cei doi își duseseră animalele la păscut

Întâmplarea a avut loc pe izlazul comunal, acolo unde cei doi duseseră animalele la păscut. Bărbatul a început să tragă de femeie şi efectiv a târât-o într-un loc ceva mai dosnic cu intenţia de a-şi satisface poftele, iar aceasta s-a opus din răsputeri, ocazie cu care a fost rănită. După ce a scăpat, cel mai probabil din cauza rușinii că o să se afle de ceea ce s-a întâmplat şi se va face de râs în sat, victima nu a anunțat autoritățile despre clipele de groază prin care a trecut. A doua zi însă, aceasta s-a dus la Dispensarul Cuca din cauza durerilor pe care le avea în urma loviturilor primite, iar în acel moment cadrele medicale și-au dat seama că femeia a fost victima unei agresiuni sexuale și au sesizat poliția.

Dosarul va fi înaintat la Parchet cu propunerea de trimitere în judecată

                                    

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile şi are interdicția de a se apropia de victima.

Acum, dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată.

VEZI ȘI: Grindină de proporții în județul Argeș / galerie FOTO.

VEZI ȘI: Doi samsari din Argeș au înșelat statul cu aproape 100.000 lei. Peste 120 de mașini SH vândute.

VEZI ȘI: Curtea de Apel Piteşti a decis că existenţa SIIJ nu este justificată. Decizia e definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel