Argeș: Un piteștean a fost reținut pentru camătă, înșelăciune și uz de fals
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Piteșteanul comisese multiple infracțiuni
Piteșteanul comisese multiple infracțiuni
În ziua de 18 ianuarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârşirea infracţiunilor de camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals.

Conform Ziarulargesul.ro, autoritățile au arestat un bărbat de 38 de ani. Din cercetări s-a stabilit că în perioada ianuarie – februarie 2020, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism, aparţinând unei persoane din Merișani, iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane din București.

Pentru sâvârşirea faptei, bărbatul ar fi indus în eroare cumpărătorul cu privire la faptul că el este proprietarul autoturismului, folosind în scopul comercializării un contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport întocmit în fals, respectiv având ștampila și semnătura organului fiscal de la locul de domiciliu al proprietarului, falsificate. În cursul lunii noiembrie 2020, autoturismul a fost identificat în municipiul București și ridicat, aflându-se în custodia poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel