Arhiva ANPC, încărcată în mașini cu numere ungurești. ANPC, reacție - IMAGINI din sediul instituției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
ANPC a reacționat, în urma unei informații apărute în presă potrivit căreia arhiva ANPC ar fi fost încărcată în mașini cu numere ungurești pentru a fi făcute dispărute anumite documente sensibile. 

"Acțiunea de sortare si sigilare a documentelor coordonată de comisarul regional, comisarii sefi adjuncți, și de către sefii de serviciu din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București-Ilfov au urmărit eficientizarea spațiilor de lucru în vederea creării unui mediu optim pentru desfăsurarea activității personalului angajat. Menționăm faptul că imaginile apărute în spațiul public în cursul acestei după-amiezei au fost realizate în momentul în care aceste documente erau triate/sortate/împachetate în vederea depozitării și arhivării acestora", a declarat Mihaela Irina Ionescu, Secretar General cu atribuții de președinte ANPC.

"Serviciul de transport a fost contractat de catre Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București-Ilfov conform procedurilor legale in vigoare avand in vedere capacitatea volumetrica a vehiculului. Pentru o transparență instituțională atașăm imagini cu situația anterioară acțiunii și cu situația prezentă. Dorim să reamintim că Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va veghea în continuare asupra respectarii drepturilor consumatorilor români și a legislației în vigoare", a mai spus aceasta. 

Imaginile pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Vezi și: Arhiva ANPC, încărcată în mașini cu numere ungurești. Horia Constantinescu, reacție: Personaj toxic. Solicit public să fie verificat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel