ARMĂ LETALĂ pierdută într-o toaletă, în Mehedinți. Poliția e în ALERTĂ
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un agent de pază pentru transport de valori și-a pierdut pistolul din dotare, în timpul serviciului. 

Un agent de pază pentru transport de valori și-a pierdut pistolul din dotare, în timpul programului de muncă, în toaleta unui mall din Drobeta Turnu-Severin. 

Bărbatul a sesizat lipsa armei letale când se afla deja în municipiul Târgu-Jiu. Imediat a revenit în Severin și a anunțat pierderea pistolului.

Polițiștii nu au reușit până în prezent să identifice nici arma, nici persoana care a luat-o din toaletă, după ce agentul de pază a uitat-o acolo. 

Pistolul Macarov a dispărut odată cu șase cartușe. 

“Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată, de un agent de pază, cu privire la faptul că, în timpul serviciului, și-ar fi uitat armamentul din dotare într-o toaletă aflată în sediul unui centru comercial de pe raza municipiului. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă a poliției formată din: criminaliști, polițiști de ordine publică, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru efectuarea cercetărilor. În continuare, polițistii fac verificări, pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Insepctoratului Județean de Poliție Mehedinți, ag.-șef adj. Andreea Rădoi, potrivit actualmehedinti.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel