Armand s-a făcut de râs la DNA. Ciuvică: O caricatură, trăieşte în bula ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Armand s-a făcut de râs la DNA. Ciuvică: O caricatură, trăieşte în bula ei / Foto: Facebook
Armand s-a făcut de râs la DNA. Ciuvică: O caricatură, trăieşte în bula ei / Foto: Facebook
Pare că primarul Sectorului 1 a încurcat DNA-ul cu inspectoratul de poliție atunci când a mers să depună plângere precum că i-ar fi fost vandalizată mașina. Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au discutat despre acest subiect în interviurile DC NEWS.

De mai multe zile, Clotilde Armand afirmă în spaţiul public că este amenințată, că îi este vandalizată mașina, că este urmărită de mafie. Ieri, 8 iunie, primarul Sectorului 1 a mers la poliție să depună plângere. Totuși, se pare că inițial ar fi încurcat sediul inspectoratului cu cel al DNA-ului. Analistul Bogdan Chirieac a numit această "greșeală" a lui Clotilde Armand ca fiind  "delicioasă".

"A fost delicioasă doamna Clotilde Armand. Orice ați spune, cred că va deveni cel mai popular primar al României. Nu știu ce nemulțumiri a avut dânsa, că e hărțuită... mă rog, din astea, de-ale doamnei Armand și s-a năpustit la DNA să facă plângere și cei de la DNA i-au spus: Doamnă, nu e treaba noastră. Mergeți matale la miliție Sectorul 1 și plângeți-vă acolo.", a spus Bogdan Chirieac.

Ciuvică: O caricatură. Trăiește în bula ei

"Da, știu că a fost la poliție. Asta știu de la dumneavoastră că a încercat înainte la DNA, ceea ce este și ridicol, dar și foarte veridic așa, adică credibili. Și da, acesta este personajul, o caricatură, grotesc așa, dar care mai are așa un nucleu de fani și trăiește în bula ei de Facebook și cu nebuniile ei. Ieri s-a dus la DNA să facă reclamație că i-au dezumflat unii cauciucurile la mașină. Asta era supărarea și că au amenințat-o unii pe undeva și astăzi de dimineață a pus pe Facebook că era la un stop în mașină și a sărit un cetățean și a dat cu pumnii în mașină și în geamuri. Și a zis că așa ceva e îngrozitor, că e mafia. Eu citind pe Facebook, am crezut că e ăla, rușinea psihiatriei, Ceaușescu ăla. Ăla de ani de zile face lucruri din din astea și nu s-a sesizat nicio miliție, nicio armată, nimic. Ei, acum când i s-a întâmplat doamnei Clotilde, a zis că e mafia, dar cred că era Ceaușescu ăsta deghizat în mafiot."

 

Armand, o nouă zi, un nou "incident"

Bogdan Chirieac l-a întrebat amuzat pe Mugur Ciuvică dacă nu cumva Clotilde Armand a mers din nou la DNA, să se plângă și de această dată de așa zisele amenințări ale mafiei.

"Nu cred, că Ceaușescu sare doar la PSD, nu cred că și la USR-iști. (...) Nu a făcut o plângere la DNA în acest sens?", a fost întrebarea lui Chirieac.

"Cred că urmează să o facă. Am citit așa pe diagonală, că mă bufnea râsul când citeam, cum era indignată ea, după ce ea este în partidul care a trăit și a crescut din astfel de agresiuni la adresa PSD-ului, timp de 3 ani și ceva.", a fost răspunsul lui Ciuvică.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel