Armand vs. Tudorache. Chirieac, despre situația din Sectorul 1 și ce urmează pentru Firea: SĂ RECUNOAȘTEM!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre situația de la sectorul 1 al Capitalei, lansând totodată o previziune pentru Gabriela Firea. 

„Dan Tudorache se pare că are 44 de voturi înaintea lui Clotilde Armand. Deocamdată, s-a blocat site-ul AEP. Dar au numărat 166 de secții de votare din 166 și au ridicat pe site, deocamdată, doar 157. Așteptăm restul. Dacă PSD ia și Primăria Sectorului 1, acest lucru schimbă fundamental echilibrul de forțe în Capitală. Mai mult, Robert Negoiță a fost întotdeauna un om de dialog. Cristian Popescu Piedone în Sectorul 5 câștigă în fața unui primar foarte bun, Daniel Florea, dar e tot centru-stânga. Deci, lucrurile sunt complicate”, a spus Bogdan Chirieac, luni după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

„La București, dreapta a fost unită. Să-i dăm credit lui Nicușor Dan. În rest, nu se suprapun sub nicio formă interesele PNL-USR-PLUS”, a precizat analistul politic. 


Ce urmează pentru Firea

„Doamna Firea va fi, probabil, locul 1 pe lista la Senat. Rezultatul bun al PSD în București se datorează și doamnei Firea. Altminteri, trebuie să recunoaștem un lucru: PSD, cu Marcel Ciolacu în frunte, a dublat scorul PSD la București și a luat un scor foarte bun în țară, la zece luni de la alegerile prezidențiale, unde PSD era prăbușit”, a spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel