Arsenal își continuă parcursul dezastruos. Tunarii au spus adio Cupei Angliei
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Arsenal Londra a pierdut, sâmbătă, partida cu Southampton din Cupa Ligii Angliei (FA Cup) la fotbal, în urma unui autogol al brazilianului Gabriel.

Șaisprezecimile Cupei Ligii Angliei la fotbal au continuat sâmbătă cu partida dintre Southampton și Arsenal Londra, pe St, Mary's Stadium.

Gazdele au învins la limită cu 1-0, prin autogolul brazilianului Gabriel din minutul 24, eliminând din competiție pe Arsenal, cea care momentan ocupă un modest loc 10 în Premier League.

Meciul a fost în mare parte echilibrat, cu o mai bună posesie de partea tunarilor, notează Mediafax. Edwuard Nketiah a avut șansa egalării, în minutul 68, dar portarul Foster a reușit să respingă șutul pe jos al tânărului atacant englez.

Sothampton va juca pe 10 februarie, în optimi, cu Wolverhampton, care a învins vineri echipa de liga a 6-a Chorley, cea care în faza anterioară eliminase echipa de ligă secundă, Derby County.

FA Cup are programate în acest weekend toate partidele din 16-imi, cap de afiș fiind meciul de duminică dintre Mancheter United și Liverpool.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel