Arta ca investiție la Goldart
Data publicării:
Autor: Magdalena Popa Buluc
WhatsApp
Rodica Poiată Toth
Rodica Poiată Toth
Goldart a lansat primul catalog cu lucrări cu randament garantat din acest an.

Goldart vine în întâmpinarea celor care privesc arta nu doar ca pe o pasiune, ci și ca pe o investiție, oferind un randament garantat de 15% la 3 ani pentru o selecție de opere artistice.  

Primul catalog de anul acesta cuprinde 42 de lucrări ale artiștilor: Constantin Artachino, Ștefan Câlția, Tiberiu Chelaru, Vasile Grigore, Dimitrie Loghin, Marilena Murariu, Rodica Toth Poiată, Iosif Steurer, Dorel Topan, Crina Prida. Lucrările pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 75 și 1500 euro.


Tiberiu Chelaru

 

Începând din luna decembrie a anului trecut, casa de licitații Goldart și-a extins serviciile și a cuprins un nou produs de investiții – vânzările private cu randament garantat de 15%, la 3 ani. Bimestrial, Goldart lanseaza un catalog cu lucrări de artă– reprezentând oferta de vânzări private. Peste jumătate dintre lucrările promovate aparțin unor artiști contemporani.  

Prin vânzarea privată de obiecte de artă cu randament garantat la 3 ani, Goldart materializează sintagma “arta ca investitie” care în prezent circulă în spațiul public mai mult la nivel conceptual și declarativ. Garantând un randament obiectului de artă, acesta își completează dimensiunea artistică și emoțională cu una profund pragmatică, el devenind nu doar un bun de colecție ci și o variantă de plasament financiar pe termen mediu alături de produse tradiționale precum: depozitele bancare, titlurile de stat, acțiuni sau unități ale fondurilor de investiții.” spune Cristian Anghel, Director Executiv Goldart. 


Constantin Artachino

 

Pentru a sprijini produsul de investiții nou lansat și pentru a deschide apetitul pentru domeniul artistic al clienților tineri – profesioniști și antreprenori cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani – Goldart va susține, pe parcursul anului 2017, o serie de seminarii exclusive dedicate investițiilor în artă.  

Cei interesați de acest produs pot solicita catalogul la adresa de email: [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel