Artista Celia vorbește despre cum a trecut peste COVID. „A fost un coșmar pentru mine”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Celia
Facebook - Celia
Câtăreața Celia a povestit despre experiența COVID, aceasta fiind spitalizată în Deva timp de 2 săptămâni. 

Cântăreața Celia a povestit pe pagina sa de Facebook despre experiența COVID-19. Aceasta a fost spitalizată timp de 2 săptămâni în Deva. 

„Experiența COVID-19 a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte sa mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni. Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile...de la infirmiere, asistente până la minunata doamna dr. Oniciuc Antonela, cea care ține închegată această echipă minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa.

În momentele de disperare în care simți că îi pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplător. Mulțumiri enorme promptitudinii doctorilor cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia. De asemenea enorme mulțumiri dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă, Garofița Vizitiu, și întregii echipe, regret că n-am reușit să vă rețin tuturor numele, nici măcar fețele, vă vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune. Vă mulțumim din inima tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu ! Dumnezeu să vă protejeze pe toți!”, a scris artista pe contul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel