Aşa prăjeşti corect peştele şi legumele. Cele mai bune trucuri
Există trei trucuri pe care gospodinele trebuie să le cunoască atunci când prăjesc peşte sau legume.
Încercaţi să folosiţi întotdeauna ulei curat. Uleiul refolosit se degradează şi poate fi chiar toxic. De aceea este recomandat să-l schimbi frecvent. Încercaţi să nu-l folosiţi mai mult de cinci sau şase ori pe zi.
Evitați amestecurile de arome. Pentru ca preparatul dumneavoastră să aibă gustul pe care îl doriţi, fiți foarte atenți la uleiul pe care îl refolosiţi. Cel care a fost folosit pentru a prăji peștele este cel care păstrează aroma. Uleiul în care sunt prăjiți cartofii îl puteţi reutiliza cu succes.
Filtrați uleiul. Acest lucră împiedică impurităţile şi resturile alimentare să ajungă în uleiul pe care intenţionaţi să-l reutilizaţi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- SRI face angajări. Posturile pentru care puteți aplica. Vă puteți înscrie în cursă până la finalul lunii mai
- Micii pe care îi mâncăm nu mai au nicio legătură cu micii adevărați. Ingredientul care lipsește cu desăvârșire. Medicul Alin Popescu: Aș da o lege să se schimbe compoziția
- BANCUL ZILEI: Ardeleanul și avocatul...
- Cât a plătit o mămică pentru 3 felii de cozonac la supermarket: Nici nu-ți vine să-l mai mănânci / video
- Numerologul Romeo Popescu, previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului: Cine are idei geniale și face rost de bani
- Dedesubturile pensionării lui Iohannis. Chirieac: Acest lucru e un mare secret pentru mine
- Cea mai mare inutilitate din București. Primarul de sector care credea că va da lovitura și turiștii vor lua cu asalt construcția
- Vacanța ieftină în Istanbul nu mai există! ”Prețurile de acum încolo vor fi exagerate”. Ce notă de plată a primit o familie de români cu un copil mic după masa de prânz
- Cântec comunist pus pe manele. Parodia pe 1 Mai pe care să o asculți la grătar /video
- Ce au făcut primarii USR în mandatele lor. Exemplele care spun totul despre edilii pe care i-ați ales