Indiferent că alegi să gătești un antricot sau o vrăbioară, trucul este același: acoperă complet fiecare friptură cu sare de mare. Această metodă are ca scop deschiderea fibrei fripturii, ca în final aceasta să fie mult mai fragedă de cât e în mod normal.
Las-o apoi la temperatura camerei câte 20 de minute pentru fiecare centimetru pe care o are în grosime. De exemplu, dacă friptura are 3 cm în grosime, o vei lăsa o oră acoperită cu sare, la temperatura camerei.
Când timpul alocat s-a scurs, clătește rapid friptura, fără să o lași sub jetul de apă mai mult decât necesar, potrivit retetepractice.ro. Asezoneaz-o cu ierburile, condimentele și sosurile preferate, potrivit rețetei pe care o urmezi.
VEZI ȘI: Dezastru pentru o ZODIE. Se întâmplă săptămâna aceasta și îi ia în surprindere pe toți!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- A murit Naomy, cea mai controversată vedetă a anilor 2000
- Când începe explorarea Cartofului de Aur, cel mai "scump" asteroid din spațiu, estimat la 10.000 de cvadrilioane de dolari. NASA a făcut anunțul
- Semafoarele care educă șoferii. Titi Aur: Spania are de foarte mult timp introdus acest sistem. E demonstrat 100% că sunt utile / video
- Adrian Negrescu: Va fi primul Paște fără miel pentru majoritatea românilor, în condițiile în care prețul cărnii a atins un nivel fără precedent în ultimii 30 de ani
- Weekendul 19-21 aprilie, marcat de un eveniment nemaiîntâlnit din 1941 încoace. Daniela Simulescu: Nu ne plictisim deloc zilele ce urmează!
- Prima luptă între un pilot uman și un avion controlat de inteligența artificială: Un "moment de transformare în istoria aerospațială"
- Chirieac, după riposta Israelului asupra Iranului: S-ar putea să încheiem această pagină neagră din istoria Orientului Mijlociu
- Paradox cu judecătoarea care nu știa că Sebi a murit. Motivul pentru care a făcut „gogonate“ în sala de judecată / video
- Klaus Iohannis, în Republica Coreea. E prima țară din regiunea Asia-Pacific cu care România a ridicat relațiile la nivel de Parteneriat Strategic, semnat în 2008
- Au început să apară supermarketuri low-cost. Locuitorii se declară încântați de prețurile mult mai mici ale produselor