Asia Express, 18 octombrie, IMUNITATE și AMULETĂ. Patrizia, JIGNITĂ de fiul ei: Am o mamă FĂRĂ CAP
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Asia Express
Foto: Instagram Asia Express
Luni seara ai parte de o nouă ediție Asia Express. Vezi cine va lua prima imunitate și pașaportul spre Georgia.

UPDATE 10: Lidia și Estera Buble au ajuns pe prima poziție la Irina și s-au calificat pentru jocul de amuletă. Mai mult, ele au primit și cazare și cină, alături de Mihai și Elwira Petre.

Pe locul doi au ajuns și Cosmin și Eliza Natanticu, care primesc aceleași avantaje ca Lidia și Estera.

 

UDPATE 9: Concurenții au fost puși să se voteze între ei în funcție de simpatie. S-au aruncat replici dure între echipe.

"Mai avem un pic de stat în Turcia. O să mai culegeți niște amintiri frumoase înainte de plecare, ar fi și păcat să nu o faceți. Sunteți în așa numita "Perlă Neagră" a Turciei. De fapt, suntem la Marea Neagră, acolo e Constanța. Așa că vom mai vorbi de cufăr, Piatra Nestemată, perlele prețioase. Deci fiți strângători în cursă și încercați să nu ajungeți ultimii", le-a dezvăluit Irina Fodor celor șapte echipe rămase în competiție.

Încă de când au fost anunțați că vor face participa la o altă probă, concurenții au început să își dea cărțile pe față și au "aruncat" cu replici dure spre celelalte echipe din competiție. Cuplurile au fost nevoite să dea note "rivalilor" lor după gradul de simpatie, de la 0 la 5.

"Dacă unul îmi pune mie 0, eu nu o iau personal și o să o iau strict competițional.", a spus Cuza.

"Deci 5 cel mai simpatic, 0 Natanicu! Hai să ne ascundem, să nu vadă nimeni pe cine urâm.", a fost replica pe care a mărturisit-o Zarug.

"Eu nu vreau să dau în el. Eliza e mai competitivă cu ei. Așa cum Eliza nu are o simpatie la fel de mare ca a mea pentru Cuza și Emi, așa nu am eu pentru Lidia Buble și Estera", a spus Cosmin Natanticu când soția lui a dat 0 echipei formate din Mihai și Elwira Petre, iar 4 echipei formată din surorile Buble.

"Emi și Cuza 5, sunt niște băieți mișto. Pe 4 am pus Lidia și Estera pentru că de câte ori le vedem sunt din ce în ce mai surprinzătoare. Pe locul 3 Elwira și Mihai"

"Pe locul 5 îl pune pe Zarug pentru că e foarte simpatic. Mie și Francesco mi se pare foarte simpatic, mi se par foarte asumați.", a dezvăluit Mihai Petre despre echipa cu care se înțelege bine.

"Ne-a luat valul și invidia că Mihai Petre a câștigat Imunitatea. I-am dat 1 punct, dar i-aș fi dat 10. Îmi place mult de Mihai, sunt "fiartă" pe el. Dar Adriana unde s-a dus să dea note, la Constanța? 0 Adriana", a fost replica Lidiei Buble.

Zaurg și Lorelei au fost cea mai apreciată echipă de ceilalți concurenți, obținând 24 de puncte din partea colegilor lor din competiție. Mai mult decât atât, cei doi au câștigat și inelul prețios de la Mihai Petre.

La final, cei care au plecat cu victoria și două doze de bere Ursus au fost Mihai și Elwira Petre. Cei doi vor savura berea la cazare, acolo unde vor avea parte și de ale surprize precum: mâncare, distracție și odihnă.

UPDATE 8: Echipa imună, cea care a primit pașaportul către Georgia este formată din: Mihai și Elwira Petre.

 

UPDATE 7: Adriana Trandafir și Maria Speranța și-au schimbat și ele câteva replici. Stresul și presiunea acumulate le-a lungul probelor din Asia Express și-au pus amprenta și aspra echipei lor.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost nevoite să urce pe o scară foarte abruptă pentru a ieși în locul în care puteau face autostopul. Fiica actriței nu a putut înainta pe scară din cauza fricii de a nu se întâmpla ceva cu mama ei, lucru care a deranjat-o pe Adriana Trandafir.

"Mamă, nu. Îți spun că nu. Când îți zic că nu e nu. Eu mă urc pe scară, tu nu", a spus Maria Speranța.

Concurenta a dezvăluit că lipseau trei trepte, lucru care i-ar fi îngreunat drumul mamei sale.

"Hai mama, acum puteam să trecem", i-a zis Adriana Trandafir.

"Mama! Tu nu treci de alea. Îți rupi gâtul", a mai adăugat Maria Speranța, vizibil nervoasă.

"Nu mai ridica vocea la mine, te rog. Asta mă irită cel mai mult. Explică-mi frumos că înțeleg", i-a reproșat concurenta fiicei sale.

UPDATE 6: Certurile au continuat și în echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu.

"Nu și tu ai înțeles asta? Că aici e port și că aici trebuie să facem misiunea", i-a spus Cosmin.

"Noi am ratat ceva din informațiile alea.", i-a reproșat Eliza.

"Repiră, te rog", a mai spus Cosmin.

"Haide, nu mai fii copil! Hai să găsim mașină, zici că ai 3 ani", a mai adăugat ea.

 

UPDATE 5: Francy și Patrizia au avut o discuție tenstionată, după ce au rămas fără plicul cu misiunile. 

"Hai să mergem la ghiozdan să vedem unde e plicul", i-a spus copilul.

"Nu îl mai am. Nu-l am, sunt sigur. Seara când ajungem la cazare, eu fac mereu curat în ghiozdane", a zis Patrizia Paglieri.

"Să știi că noi suntem ultimii. Nu e prima oară când arunci plicurile. De ce faci asta, de ce arunci plicurile?", i-a mai repoșat Francesco.

"Francesco, nu suntem nici primii. Am greșit, ce vrei să fac?", a spus concurenta.

"Irina, tu ești mamă. Eu am o mamă fără cap care a aruncat plicul", a spus Francy.

 

UPDATE 4: Emi s-a îmbrăcat în rochie, crezând că așa, imitând-o pe Lorelei, va obține mai repede mașină la autostop.

Emi a fost cel care și-a adus aminte că Lorelei i-a dat o rochie într-o pauză de filmare pentru a avea mai mult noroc la autostop.

"Facem schema tată, că nu mai ține (...) Am zis să o pun că poate oprește o mașină", a zis Emi.

Concurentul a dezvăluit că Lorelei i-a oferit și lui Cuza o altă rochie: "Într-o pauză de filmare, Lorelei mi-a dat pentru zile negre o rochie. Ne-a dat, că are și patronul"

"Dar eu nu am scos-o încă", i-a dezvăluit Cuza. 

"Dacă fetele au noroc la ocazie, poate reușim și noi", i-a mai spus Cuza colegului său.

Ținuta lui Emi nu a putut să treacă neobservată de căte localnicii din Turcia, care nu l-au putut trece cu vederea.

"Am pus rochia pe mine, am ieșit la autostop. Se uitau șoferii, m-a încurajat chestia asta", a mai spus concurentul.

Printre cei care l-au văzut pe Emi în rochia de la Lorelei se numără Mihai și Elwira Petre. Cei doi s-au amuzat copios de piesa vestimentară pe care a îmbrăcat-o colegul lor de competiție.

"Ce îmbrăcat în fată era", a spus Elwira.

"Eu cred că era mai potrivt Cuza, avea păr", a mai completat-o Mihai Petre.

"Acum, fie vorba între noi, Emi nu arăta foarte frumos. Arăta ca un cămătar îmbrăcat de alți cămătari. Erai un travestit urât!", i-a mărturisit Cuza lui Emi.

UPDATE 3: Zarug a surprins pe toată lumea cu o ținută senzațională. 

Zarug a îmbrăcat o cămașă lungă în carouri, ciorapi lungi și o pereche de adidași care i-au scos în evidență atuurile fizice. Acesta a impresionat pe toată lumea cu piesele sale vestimentare. De asemenea, concurenul a mai asortat și o șapcă neagră care se potrivește de minune cu outfit-ul său.

UPDATE 2: Argonautica le-a dat mari bătăi de cap celor șapte echipe care trebuie să învețe mai multe nume de pe plicul oferit de Irina Fodor.

Cele șapte echipe au fost nevoite să memoreze câteva nume pentru următoarea probă de pe Drumul Împăraților. Lidia Buble a fost cea care și-a lăsat sora să învețe aproape tot, însă concurenta nu a putut uita un singur nume. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că așa îl va chema pe copilul ei dacă va avea unul.

"Castor, chiar m-am hotărât. Dacă o să fie să am vreodată un copil o să-l cheme Castor", a spus Lidia Buble.

UPDATE:  Patrizia Paglieri și Franceso au început cursa greu, fiind obosiți și extenuați, după o noapte cu o cazare mai puțin plăcută pentru ei

"Doamne ajută, să nu mai prindem așa ceva!", a spus Patrizia Paglieri după ce a plecat de la cazare.

În timp ce celelate echipe se pregăteau intens pentru următoarea misiune din Asia Express, Zarug și-a încântat colega, pe Lorelei, cu o melodie senzațională. 

"Splendind!", i-a spus Lorelei colegului său de echipă, după ce acesta a terminat de interpretat piesa

...

 

Seara de duminică, 17 octombrie 2021, a adus la Asia Express - Drumul Împăraților o nouă amuletă pentru Eliza și Cosmin Natanticu.

O veste a venit din partea Irinei Fodor în ediția trecută Asia Express - Drumul Împăraților, veste care a urcat adrenalina la cote maxime: ”Nu vreau să sune amenințător, dar nu știu dacă toți veți vedea Georgia. Cine își dorește cu adevărat va avea multe ocazii să demonstreze că își dorește să meargă până la capăt”.

Finalul ultimei etape din Turcia aduce garanția eliminării, căci diamantul din cutia securizată este, de data aceasta, de culoare roșie.

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, concurenții continuă ultima parte a traseului din Turcia pe Drumul Împăraților. O provocare a Irinei Fodor le va face pe vedete să își acorde note în funcție de gradul de simpatie, iar acest lucru va isca mici tensiuni în echipe: ”Dacă ar trebui să ieșim în față să începem să motivăm ar fi foarte rău. Pentru că toată lumea cred că se ascunde după deget, așa cum și noi o facem uneori”, va mărturisi Eliza Natanticu.

O altă misiune a serii este legată de Amazoanele Războinice, un trib de femei ce a dominat odată aceste ținuturi. Pentru că se credea că ele își trăgeau puterea din alunele de aur pe care le mâncau, și concurenții Asia Express vor fi nevoiți să le găsească în interiorul unor borcane pline cu pastă de alune. Cu ajutorul unui lasou, vedetele vor trage rând pe rând borcanele ce ascund atât alune de aur, cât și pietre prețioase, foarte importante în clasamentul final al ultimei etape din Turcia.

În aparență simplă, proba îi va încurca pe unii dintre ei, căci doar dexteritatea și rapiditatea îi pot aduce pe concurenți cu un pas mai aproape de cea mai mare miză a etapei - imunitatea.

Ce echipă va obține prima imunitatea și pașaportul de trecere spre Georgia, telespectatorii Antena 1 vor afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express - Drumul Împăraților.

<

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel