ASIA EXPRESS, 6 aprilie, cel mai AMUZANT joc. EI au câștigat AMULETA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Asia Express - Drumul Comorilor continuă în seara aceasta pe Antena 1. Iată prin ce probe noi vor trece vedetele și cine va câștiga imunitatea.

Asia Express - Drumul Comorilor, 6 aprilie 2020 Nu ratați luni seara, de la ora 20.00, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 6 aprilie 2020 Ediția din această seară continuă cu noi provocări pentru cele cinci echipe rămase în competiție.

Locurile pe care au ajuns echipele

Locul 1: Speak și Ștefania

Locul 2: Sorin Bontea și Răzvan Fodor

Locul 3: Alex Abagiu și Radu Vlăduț

Locul 4: Adda și Cătălin

Locul 5: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Ajunși pe primul loc, deși regulile de până acum includeau imunitatea de a nu participa la cursă, regulile s-au schimbat, iar Speak și Ștefania trebuie să aleagă în ce noapte vor să doarmă la hotel, pentru că trebuie să fie prezenți la cursa. În plus, ei primesc un vot în plus pentru Cursa pentru Ultima Șansă. Cu alte cuvinte, Speak și Ștefania vor putea vota o echipă de două ori. Un alt avantaj primit de ei, a fost acela de a stabili ordinea în care pleacă echipele în competiție. 

Cei doi au ales să doarmă la hotel în cea de-a doua seară, pentru a fi odihniți în cazul unei curse pentru Ultima Șansă. 

 

Cine participă la Jocul de Amuletă

După o probă locală interesantă, trei echipe se vor lupta pentru amuleta de 1.000 de euro. 

Prima echipă ajunsă la Gina a fost Speak și Ștefania, a doua echipă Sorin Bontea și Răzvan Fodor, iar a treia Alex Abagiu și Radu. Cele trei echipe nu trebuie să-și mai caute cazare și vor trebui să se pregătească pentru joc.

Cine a câștigat amuleta

După o probă amuzantă de teatru, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat amuleta de 1.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel