Asistentă infectată, de la Suceava, printre lacrimi: "Abia mă țin pe picioare. Soțul meu a murit". Reacția managerului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
O asistentă infectată, de la Suceava, a aflat, în urmă cu o oră, că soțul ei, internat în spitalul în care femeia lucra, fiind contaminat și el, a murit. Care a fost reacția managerului unității spitalicești.

"Abia mă ţin pe picioare. Soţul meu, acum, a murit. Şi vreau să plec măcar să îi dau certificatul de naştere, să îl poată îngropa la Târgu Neamţ. Soţul meu nu era aşa grav. Eu eram mai grav şi eu sunt vie. El era cu fibroză pulmonară, puţin răcit. A murit de dimineaţă. Avea 51 de ani. Eu şi copilul suntem bine", a spus asistenta medicală pentru Antena 3.

Reacția managerului Spitalului de la Suceava

"A murit o persoană de o jumătate de oră, sunt distruși oamenii la dumneavostră, nu îi mai țineți ca pe ciumați. Fac apel la dumneavoastră. Am să sun tot ce înseamnă Ministerul Sănătății, toți secretarii de stat, inclusiv pe Nelu Tătaru. Domnule manager, ne plâng oamenii la telefon disperați că mor acolo. O asistentă de acolo plânge că i-a murit soțul în urmă cu jumătate de oră și nu poate să dea nici certificatul de naștere ca să poată să îl îngroape, femeia e în spital cu tot cu fata ei. I-ați distrus pe oamenii ăia pentru că nu le-ați dat echipamente de protecție. Țineți de funcție, asta faceți acolo", i-a transmis jurnalistul Antena 3, Sergiu Cora, managerului Spitalului.

"Bine, la revedere", a fost reacția acestuia, care i-a închis telefonul jurnalistului.

Vezi și: O altă asistentă infectată, de la Suceava, strigăt disperat: Faceți ceva că ne omoară, aici, cu zile! Ne omoară!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel