Astra - Craiova se joacă pe teren. Meciul a fost reprogramat pentru vineri
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Amânat din cauza apariţiei unui caz de coronavirus la echipa giurgiuveană, meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova se va disputa vineri, 31 iulie. 

„În urma discuțiilor purtate astăzi la sediul LPF, s-a hotărât programarea meciului cu Astra în cursul zilei de mâine. Salutăm această decizie pentru că ne dorim ca acest campionat să se joace pe teren”, au scris cei de la Craiova, pe Facebook.

Craiovenii voiau să câştige la masa verde 

”Nu s-a discutat despre a pierde cu 0-3 și nici nu luăm în calcul. Noi am ajuns în situația asta nu din cauza noastră, ci din cauza Craiovei. Noi trebuia să jucăm meciul sâmbăta trecută, am făcut testarea luni, am avut rezultatele vineri, deci cu o zi înainte de meci, eram toți negativi. S-a reprogramat pentru luni, nu aveam nicio problemă, după care s-a reprogramat pentru miercuri.

N-am ce să le reproșez Craiovei pentru că ei nu și-au dorit să aibă pozitivi în staff, dar trebuie să înțeleagă că nu poți să dai astfel de declarații, că își doresc să pierdem noi cu 3-0 meciul. Nu e normal. Dacă sunt mai buni, să câștige pe teren”, a spus Coman, la Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel