Astrograma lui Ilie Năstase scoate la iveală lucruri care uimesc. Astrologul DC News: Nu avea cum să fie altfel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Ilie Năstase, astrogramă
Ilie Năstase, astrogramă
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase s-a născut pe 19 iulie 1946 în București. Fiind nativ Rac, cel mai important aspect din viața sa trebuia să fie familia. De altfel, de-a lungul timpului, am fost spectatori la schimbările sale de relații. Ilie Năstase are nevoie de un mediu stabil, de o relație așezată și echilibrată. Și bineînțeles de o parteneră cu diferență de vârstă. Din cauza conjuncției Soare-Saturn, din păcate, lucrurile nu au fost întotdeauna cum și-a dorit.

Luna în Pești i-a oferit imaginație și creativitate pe teren. Conjuncția Mercur-Pluto este vinovată în mare parte pentru porecla “Nasty”. O persoană cu un asemenea aspect în harta natală este foarte curajoasă, ironică, sarcastică, agresivă, are o curiozitate vie și o inteligență puternică. Pe scurt sau mai pe românește, o persoană cu o limbă înțepată. Nu degeaba este recunoscut și pentru strategiile, considerate exagerate de către unii, din timpul meciurilor importante. Pentru el nu a contat doar partea fizică, ci mai degrabă cea mentală.

Iar Venus și Marte în Fecioară i-au oferit exigență în joc, tehnică de finețe, atenție exagerată la detalii, execuție spectaculoasă a loviturilor, nevoie permanentă de rezultate concrete.

Și bineînțeles, conjuncția Uranus-Nodul Nord în Gemeni este responsabilă pentru spectacolul din timpul meciurilor. Cu asemenea astrogramă, Ilie Năstase nu avea cum să fie un simplu jucător de tenis. Ci unul noncomformist și rebel, dar și genial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel