Atenție la persoanele care vă abordează pe stradă. Cum a fost ÎNȘELAT un bărbat
Autor: Alexandru Ichim pe 24 sep, 16:11 | Social

Polițiștii atrag atenția asupra unei vechi modalități de înșelătorie. 

De ce spunem asta? Pentru că un bărbat din Mediaș a fost înșelat în momentul în care a acceptat să îi schimbe bani unui necunoscut.

”În cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Mediaș au identificat un bărbat bănuit că la data de 11 septembrie, ar fi înșelat, pe stradă, un medieșean. În fapt, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, la data de 11 septembrie, în jurul orei 15:30, i-ar fi solicitat victimei (un alt bărbat din Mediaș, în vârstă de 68 de ani) să îi schimbe 200 de lei din bancnote mici în bancnote mari și, profitând de neatenția acestuia, i-ar fi subtilizat din teancul de bancnote de câte 10 lei, 7 bancnote (70 lei)”, se arată într-un comunicat de presă. 

Suspectul a fost reținut 

 

Împotriva acestuia s-a dispus reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv al I.P.J. Sibiu, iar în cursul acestei zile a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș care a dispus măsura controlului judiciar. 

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri