Atenţie, şoferi. Vizibilitate redusă pe autostradă. Ceaţă şi ploaie torenţială
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Centrul InfoTrafic avertizează şoferii că pe mai multe tronsoane de autostradă circulaţia este îngreunată de condiţiile de ceaţă şi ploaie. 

"Se circulă în condiţii de ceaţă pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, carosabilul fiind umed. Atenţie, plouă torenţial pe tronsonul kilometric 193 - 212, vizibilitatea fiind scăzută sub 20 de metri între kilometrii 200-206, între localităţile Murfatlar şi Valu lui Traian, judeţul Constanţa.

Şi pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea plouă torenţial, vizibilitatea fiind redusă chiar sub 150 de metri.

De asemenea, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, se circulă în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate redusă sub 150 de metri, carosabilul fiind umed.

Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Constanţa, Caraş-Severin, Arad, Timiş şi Cluj, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.", transmite InfoTrafic. 

Intrarea în Bucureşti, aglomerată



"În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localităţii Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Mogoşoaia, Chitila, Domneşti şi Pantelimon.

Recomandăm conducătorilor auto ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.", a mai transmis InfoTrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel