Au făcut AVERE cu adopția unui copil. Oamenii s-au SCÂRBIT de o descoperire
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un cuplu și-a făcut publică viața cu un copilaș autist adoptat din China.

Un cuplu și-a făcut publică viața cu un copilaș autist adoptat din China, pe YouTube, conform BBC. Însă, cei doi au parte de critici dure acum, după ce s-a aflat că băiețelul a fost dat spre adopție unei alte familii.

Myka Stauffer și soțul său, James, din Ohio, Statele Unite, au produs videoclipuri despre adopția unui băiețel pe nume Huxley și despre provocările unei vieți cu el. Din 2017, cuplul a primit sponsorizări și bani pentru videoclipurile urcate pe YouTube.

Cirtici pentru părinții care au exploatat copilul

Însă, chiar dacă unii internauți au înțeles decizia de a-l da pe copil, criticii au acuzat că cei doi au exploatat viața lui Huxley pentru a-și construi o carieră pe celebra platformă de conținut.

Știrile cum că Huxley trăiește permanent cu altă familie au apărut marți, după ce urmăritorii familiei Stauffer au observat că cel mic nu a mai apărut într-un videoclip de ceva timp. Atunci, cuplul a transmis că anumite probleme comportamentale nespecificate au făcut viața „prea dificilă” pentru părinții care mai au alți patru copii.

Conținutul de pe contul de YouTube al contului „The Stauffer Life” a fost șters.

Utilizatorii, scârbiți de gest

„Extrem de tristă să citesc despre un influencer care strâns fonduri pentru a adopta un fiu, și-a făcut din asta un << brand >>, a descoperit că are nevoi speciale și l-a mutat în altă casă în secret”, a transmis jurnalistul Sophie Ross, pe Twitter.

Copiii adoptați „nu sunt un câine adoptat de la adăpost pe care îl poți returna în 14 zile dacă nu este potrivit pentru tine... scârbos”, a comentat un utilizator, unul dintre miile de oameni supărați pe cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel