Au făcut svastica pe o pizza. Angajații au fost dați afară
Autor: Alexandru Ichim pe 30 iun, 21:49 | Internațional

Un cuplu din Statele Unite ale Americii a fost surprins cu o pizza pe care era făcută o svastică din salam picant. 

Un cuplu din Ohio a fost uimit să găsească un simbol nazist pe o pizza pe care au ales-o de la Little Caesars Pizza, scrie news5cleveland.com. Cei doi au făcut comandă pentru o pizza cu salam picant, iar când au ajuns acasă au avut surpriza să găsească svastica formată din salam. 

Un purtător de cuvânt al Little Caesar Enterprises, Inc. a denunțat rasismul într-o declarație scrisă și a confirmat că angajații responsabili de svastică au fost concediați imediat.

„Avem toleranță zero față de rasism și discriminare sub orice formă, iar acești angajați ai magazinului de franciză au fost concediați imediat. Am fost profund dezamăgiți de faptul că s-a întâmplat, deoarece această conduită este complet împotriva valorilor noastre”, a spus Jill Proctor. "Am contactat și clientul pentru a discuta acest lucru personal cu el."

So my husband stopped at #LittleCaesars for a quick bite, husband brings this home! I’m truly disappointed. This is truly saddening and disturbing and not funny at all! These aren’t funny jokes and shouldn’t be made period and on company time?! ????????????????✊????✊????✊????✊???? pic.twitter.com/zQaXecN2se

— misty laska (@LaskaMisty) June 28, 2020

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri