Au jucat COVID-ul în picioare. Reacția unui bunic VINDECAT. Daniel Buzdugan, VIDEO inedit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Daniel Buzdugan a postat un videoclip emoționant pe rețelele de socializare. Iată cum a reacționat un bunic după ce, atât el, cât și nepoata, s-au vindecat de COVID-19.

Un bărbat care s-a vindecat de COVID-19 a jucat sârba în curtea unui spital din Gorj, spre amuzamentul medicilor și a asistentelor care l-au tratat zile în șir și care i-au fost spectatori. 

Povestea impresionantă a celor doi 

Bunicul și nepoata, depistați cu coronavirus, au o relație foarte specială și sunt nedespărțiți de 14 ani, de când fata a fost părăsită de părinții care au plecat în Franța, iar de atunci a rămas în grija bărbatului. Viața i-a pus la grea încercare, după ce o explozie uriașă le-a distrus casa pe când fata era doar un bebeluș, iar bunica și străbunica au murit, relatează B1 TV. 

Chiar dacă fata s-a vindecat mai repede, nu a vrut să-și lase bunicul singur, așa că a obținut permisiunea medicilor de a stat în continuare într-un pavilion special al unității medicale. 

Daniel Buzdugan, impresionat de gestul bunicului

Daniel Buzdugan a fost impresionat de caz și postat videoclipul emoționant pe pagina de Facebook. 

"Un bărbat în vârstă de 60 de ani a dansat în curtea spitalului din Târgu Cărbuneşti după ce s-a vindecat de coronavirus. El a fost cu atât mai bucuros cu cât cu zece zile înainte s-a vindecat şi nepoata lui, în vârstă de 14 ani, care a suferit şi ea de aceeaşi afecţiune", a scris Daniel Buzdugan pe pagina de Facebook, alături de videoclipul impresionant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel