Au venit rezultatele analizei FBI. Poate fi declarată Luiza Melencu moartă? Av. Maria Vasii, răspuns ferm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook
Avocatul Maria Vasii a făcut clarificări în cazul Caracal, după ce procurorii DIICOT au primit raportul expertizei FBI. Aceasta a declarat şi că procurorii îşi asumă un mare risc prin trimiterea în judecată a lui Dincă fără probe concludente. 

"În opinia mea, nu poate fi declarată moartă. Ca să facem o trimitere la cazul Elodia. Şi atunci au fost inventate probele biologice şi a trebuit să acceptăm, eu şi clientul meu, decizia judecătorilor, chiar dacă probele nu au fost reale. Acolo avem singurul raport de expertiză medico-legală făcut pe o fotografie din lume", a declarat avocatul Maria Vasii. 

Procurorii riscă să piardă procesul

"Momentan, rămâne declaraţia lui Dincă, nu ştim dacă îi va convinge şi pe judecători. Procurorii îşi asumă un mare risc să trimită dosarul în judecată, având doar declaraţia lui Dincă, pentru că el se poate răzgândi. Iar judecătorii trebuie să fie convinşi dincolo de orice dubiu. Din păcate, procurorii prezintă versiunea lor de adevăr care pare să nu aibă nicio legătură cu faptele din acest caz", a mai spus Maria Vasii la Antena 3. 

VEZI AICI CE A SPUS MONICA MELENCU DESPRE RAPORTUL FBI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel