Aubrey Plaza va juca alături de Michael Caine în filmul 'Best Sellers'
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Actriţa americană de origine portoricană Aubrey Plaza va juca alături de legendarul actor britanic Michael Caine în filmul 'Best Sellers', potrivit sit-ului de specialitate Deadline citat de EFE, scrie Agerpres.

După mai multe scurtmetraje, Lina Roessler va debuta ca regizoare cu acest film al cărui scenariu este semnat de Anthony Grieco.

'Best Sellers' prezintă povestea unui scriitor veteran (Caine), care vrea să dea uitării totul şi să se împace cu viaţa, şi a unei tinere editoare (Plaza), care încearcă prin toate mijloacele să salveze de la faliment casa editorială a tatălui său.

Aubrey Plaza, care a devenit cunoscută datorită personajului April Ludgate din sitcomul de succes 'Parks and Recreation', se alătură acestui proiect pentru care Michael Caine a semnat contractul încă din luna mai.

Actriţa a prezentat anul acesta 'Child's Play', noua versiune a clasicului horror Chucky în care a jucat alături de Brian Tyree Henry şi Gabriel Bateman.

Din filmografia ei mai fac parte, pe lângă serialele 'Parks and Recreation' şi 'Legion', lungmetrajele 'Dirty Grandpa' (2016), 'Ingrid Goes West' şi 'The Little Hours'.

Michael Caine, unul dintre actorii cei mai respectaţi şi mai aplaudaţi din ultimele decenii, are în palmaresul său două premii Oscar: pentru cel mai bun actor în filmul 'The Cider House Rules' (1999) şi pentru cel mai bun actor secundar în filmul 'Hannah and Her Sisters' (1986).

Cel mai recent film al său este 'King of Thieves', lansat pe ecrane anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel