Audiere Cătălin Predoiu. Început cu scandal, se cere SUSPENDAREA ȘEDINȚEI
Autor: Mircea F. Cristian pe 18 feb, 13:09 | Parlament

Cătălin Predoiu a fost audiat, marți, în Comisiile parlamentare, pentru a primi aviz, el fiind propus pentru a ocupa portofoliul de ministru al Justiției, în Guvernul Ludovic II.

Ședința a început cu o cerere a senatorului social democrat Robert Cazanciuc:

”Pentru că la prima audiere a domnului Predoiu domnia sa a făcut o pledoarie pentru transparență și dialog, vă propun să suspendăm ședința pentru o jumătate de oră, o oră, și să-l rugăm pe domnul Predoiu să ne aducă avizele trimise Ministerul Justiției pentru cele 25 de ordonanțe emise în ședința din 4 februarie, ședința cunoscută drept noaptea fantomelor”, a spus Cazanciuc. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

- ”30 de minute sau o oră”, a replicat imediat un senator liberal. ”Ca să știm ce votăm!”, a continuat. 

Propunerea a creat multă zarvă. 

Senatoarea Alina Gorghiu a remarcat imediat: ”Eu mă aștept să fie niște audieri cu circ, dar v-aș ruga, stimate președinte, care prezidați această ședință, s-o țineți în termenii stabiliți în Birourile permanente”.

Până la urmă, nu se va suspenda ședinta, pentru că membrii comisiei au apreciat ca au timp, până se termină ședința, să ajungă avizele de la Ministerul Justitiei pentru a fi prezentate. Nu de aceeași părere a fost și Cătălin Predoiu, care a spus că la Ministerul Justiției nu se mișcă foile prin sms. 

Vezi aici: Predoiu, după solicitarea lui Șerban Nicolae: Să nu credeți că mișcăm hârtii prin SMS-uri

Te-ar putea interesa și ....
Parlament Vezi toate articolele
Crossuri parteneri