Audiere Ion Ștefan. Nechifor: ”Dați-vă demisia! Să vă fie rușine, vă las în plata Domnului!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Audierea ministrului candidat Ion Ștefan a avut loc marți, iar în timpul acesteia, deputatul Pro România, Cătălin Nechifor, i-a adresat o interpelare legată de finanțarea UAT-urilor după 24 iunie.

”Pe data de 5 iunie 2016 au avut loc alegeri locale în România, În baza calendarului pe care premierul Orban l-a anunțat ieri, că pe 24 mai nu se pot ține alegeri, pe 7 iunie nu se poate, vreau să vă aduc în atenție o ipoteză: localitățile se vor trezi, dacă alegerile se vor ține după 14 iunie, că nu vor fi conduse, și atunci ca ministru al Dezvoltării vă întreb cum va fi făcută decontarea? (...) Asta în condițiile în care primarii și președinții de Consilii județene nu vor depune jurământul până atunci”, a amintit deputatul Pro România.

”Băgați țara într-o criză uriașă. O blocați complet și vreau  să vă rog să vă gândiți foarte serios: dați-vă demisia și încheiați acest circ, puneți alt guvern competent, pentru că așa nu se mai poate. De dragul alegerilor anticipate rupeți totul, blocați România, vă bateți joc de toți și vă spun anricipat că eu nu vă votez, vă las în plata Domnului și cu asta basta”, a mai declarat Cătălin Nechifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel