AUGUST 2020. Pregătiţi-vă pentru CEL MAI BUCUROS moment al anului! Astrolog DC News: Profitaţi!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vorbeşte despre ceea ce spune că este "cel mai bucuros moment al anului". Deci pregătiţi-vă pentru lucruri fantastice!

"Discutăm despre Luna Nouă în Leu. Este cel mai bucuros moment al anului, din perspectiva mea. De ce? Pentru că nu avem nu avem doar Luna Nouă în Leu; avem Soarele şi Luna, avem şi Mercur, iar ascendentul momentului este tot în Leu.

Deci avem atâta dorinţă de viaţă, poftă, bucurie... Luna Nouă în Leu se petrece pe 19 august, dimineaţa. Deci dacă te vrei trezi şi vei avea chef să dansezi prin casă, să pui muzică, dacă o să ai chef să te uiţi la un film, la un serial, să citeşti o carte, să te joci, să începi o pasiune, să îţi cauţi un hobby, să te îmbraci altfel... Pe 19 august chiar vă invit să profitaţi de acest moment într-un mare stil. Pe Lună Nouă se zice că trebuie să facem chestii noi. Da, acum pentru că avem situaţia aceasta, prima intenţie pe care vă rog să vi-o puneţi este legată de iubire. Iar iubirea ştiţi cum este... începem cu iubirea de sine ca să putem să-l iubim şi pe celălalt", transmite Daniela Simulescu.

Află ce vă pregătesc astrele, în emisiunea difuzată de DC News: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel