AUR se invită la Ministerul de Interne. Bode răspunde: Aici nu e sat fără câini
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursa: stanga - Facebook - Lucian Bode; dreapta - Facebook - George Simion
Sursa: stanga - Facebook - Lucian Bode; dreapta - Facebook - George Simion
Ministrul de Interne s-a arătat surprins de potențiala intervenție a celor de la AUR, spunând că aceștia, în calitate de parlamentari, au alte metode de a vorbi cu un membru al Guvernului. 

Parlamentarii AUR se vor prezenta miercuri, la ora 10, în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne, pentru o întrevedere de urgență cu ministrul Bode. Aceștia doresc sancționarea și suspendarea forțelor de ordine ce au comis abuzuri la Brăila și suspendarea Prefectului de București, pe care-l acuză de partizanat și inducerea în eroare a opiniei publice. 

„Hai să ne înțelegem, dacă este vorba de parlamentarii AUR, înseamnă că au stat degeaba în Parlament, aceste luni de la începerea mandatului. Au opțiunea interpelării, pot veni în comisia de specialitate, unde pot fi invitat să răspund, dar înțeleg că vor să vină aici. Aici este Ministerul Afacerilor Interne, nu este sat fără câini. Aici nu vine fiecare când vrea și se oprește să discute cu ministrul de Interne.

Parlamentarii au drepturi și obligații. Este în atribuțiile lor să cunoască și să știe cum pot discuta cu un membru al Guvernului și aici nu vorbesc doar de ministrul Afacerilor Interne. Eu am discutat cu protestatari în față, i-am invitat înăuntru să stăm de vorbă, eu stau de vorbă cu oricine, nu se pune problema să nu stăm de vorbă, să nu explicăm public, ce s-a întâmplat la Brăila. Dar mă surprinde faptul că parlamentarii nu cunosc regulamentul”, a declarat ministrul Lucian Bode reporterilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel