Aurel Pădureanu, moment disperat: Nu suntem cerșetori, dar chiar nu s-a găsit nimeni în țara asta cu milioane de euro, să ajute?
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Aurel Pădureanu trece prin momente disperate, după moartea Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu a făcut mai multe confesiuni emoționante și spune că dorul de Cornelia Catanga l-a năpustit. După ce a declarat că nu există zi în care să nu meargă la mormântul soției sale pentru o plânge, artistul a mărturisit și faptul că din punctul lui de vedere ei au format singurul cuplu real din muzică.

"Mi-a luat Dumnezeu ce am avut mai scump pe lumea asta, aerul meu, sufletul meu, inima mea. Noi ne-am iubit enorm de mult, enorm. Și eram singurul cuplu adevărat din muzică. Mi-a plecat jumătatea și e greu. Despărțirea asta este cea mai nenorocită, cea mai cruntă. Nimeni nu își poate da seama, doar cel care este și suferă. Degeaba îți vine cineva de pe margine și îi zice să te întărești că e foarte greu", a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Aurel Pădureanu, la pământ din cauza banilor

"Nu suntem cerșetori, nu suntem nimic. Nu dorim să ne dea nimeni pomană, dar în situația când dispare omul și e vorba de boală, e vorba de moarte, chiar nu s-a găsit nimeni în țara asta cu potență mare financiară, cu milioane de euro, să ajute? Nu se poate. S-a ajuns la moarte", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel