Aurelian Bădulescu, PLÂNGERE PENALĂ pe numele prefectului Capitalei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat că a depus plângere penală pe numele lui Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei. 

Asta pentru că prefectul ar fi ascuns rata reală a infectărilor cu coronavirus în Bucureşti, pentru a nu se lua măsuri înainte de alegeri, spune Bădulescu. 

"Eu vreau să vă spun că la nivelul municipiului Bucureşti, datele indicau încă de pe 23 septembrie depăşiri ale pragului de 1,5 la mie, ceea ce însemna măsuri punctuale. Dar vreau să vă spun că prefectul Capitalei, în complicitate cu membrii Guvernului, a refuzat să facă acest anunţ, că ne aflăm la 1,5, deşi era atinsă cota pe 25 septembrie şi se impunea deschiderea unei noi proceduri, care implica anumite măsuri.

I-am făcut hârtie oficială în acest sens să îmi pună la dispoziţie datele, pentru a putea adopta în interiorul comitetului hotărârile pe care acesta le supunea. A refuzat, pentru că asta ar fi însemnat să se impună nişte măsuri profilactice, non-farmaceutice obligatorii din data de 25. Dar pentru că pe 27 se pregăteau de alegeri şi trebuiau să ajungă la ce s-a ajuns, nu au comunicat. Abia pe 29 a avut loc prima şedinţă a CJSU, unde neţinând cont de propunerile celorlalte instituţii, a luat nişte decizii aşa cum s-au văzut. Am făcut plângere penală!", a declarat Aurelian Bădulescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel