Urmărește emisiunea live
Aurelian Bădulescu: Programul de deratizare și dezinsecție nu suportă amânare
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Aurelian Bădulescu
Facebook - Aurelian Bădulescu
Consilierul PSD, Aurelian Bădulescu, afirmă că deratizarea și dezinsecția ce ar trebui făcute în Capitală nu sunt o prioritate pentru primarul Nicușor Dan. 

„Ajunge cu impostura. Problemele cu care se confruntă Capitala sunt numeroase. Însă, subiectul programului unitar de acțiune prentu deratizare și dezinsecție pentru anul 2021 nu suportă amânare. Cel puțin, dacă te interesează de #sănătatea bucureștenilor. Din păcate, pentru Nicușor Dan și "ai lui" problematica deratizării și dezinsecției NU reprezintă priorități.

Altfel, nu se explică faptul că rapoartele de specialitate din luna ianuarie și raportul de aprobare din luna martie au rămas fără ecou. Văzând lipsa de implicare în probleme cu adevărat urgente și esențiale pentru comunitate, Grupul Consilierilor Generali ai PSD a solicitat convocarea de îndată în ședință extraordinară a CGMB. Revenim cu detalii pe acest subiect important pentru sănătatea comunității pentru că ne pasă!”, a scris acesta pe pagina sa se socializare. 

???????????????????????? ???????? #????????????????????????????????????‼️ Problemele cu care se confruntă Capitala sunt numeroase. Însă, ⚠️???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ????????...

Posted by Aurelian Badulescu on Sunday, 25 April 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel