AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep - Harriet Dart, în turul doi. S-a stabilit ora jocului
Autor: Mircea F. Cristian pe 22 ian, 08:19 | Tenis

Meciurile din turul al doilea, de la Melbourne, Australian Open 2020, încep în această noapte, de la ora 2.00 a României, iar sesiunea de seară de la Antipozi, este de la ora 10.00 dimineața.

Organizatorii Australian Open au stabilit programul zilei a patra, iar jocul dintre Simona Halep şi Harriet Dart va fi în deschiderea sesiunii de seară pe Rod Laver Arena, nu mai devreme de ora 10.00 a României.

În primul joc de la Australian Open 2020, Simona Halep a trecut de Jennifer Brady, locul 49 WTA, iar în turul al doilea va avea de înfruntat o adversară, Dart, aflată doar pe locul162 mondial.  Simona Halep şi Harriet Dart nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Dacă o va învinge pe Harriet Dart, Simona Halep va juca în turul 3 la Australian Open 2020 contra câştigătoarei din partida Danielle Rose Collins – Yulia Putintseva. La Australian Open 2020, Simona Halep are de apărat 240 de puncte în clasamentul WTA. Anul trecut se oprea în turul 4 al competiţiei, când pierdea în faţa Serenei Williams.

Te-ar putea interesa și ....
Tenis Vezi toate articolele
Crossuri parteneri