Autospecialele Dacia Duster au fost repartizate poliţiştilor și nu șefilor, spune IGPR
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Sursa: Facebook Poliţia Română
Sursa: Facebook Poliţia Română
Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că autospecialele Dacia Duster recepţionate în acest an sunt destinate muncii operative şi au fost repartizate poliţiştilor de la ordine publică, de la rutieră şi de la transporturi.

"În urma informaţiilor vehiculate de o organizaţie sindicală cum că noile autospeciale Dacia Duster 'în loc să le scoată la patrulare, le folosesc doar şefii...', Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române este abilitat să facă următoarele precizări: în anul 2020, Poliţia Română a recepţionat 1.313 autospeciale Dacia Duster, inscripţionate. Acestea sunt destinate muncii operative şi au fost repartizate poliţiştilor de la ordine publică (atât din mediul urban, cât şi rural), de la rutieră şi de la transporturi. Autospecialele au dotări acustice şi vizuale de avertizare, fiind colantate după grafica nouă", se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Potrivit sursei citate, aceste maşini "contribuie la îmbunătăţirea modului în care poliţiştii răspund la solicitările cetăţenilor", precum şi la "creşterea gradului de siguranţă pe care poliţiştii o au la intervenţii", transmite Agerpres.

"Ultima recepţie a fost realizată la data de 21 octombrie 2020. Este regretabil că o organizaţie sindicală propagă informaţii în spaţiul public înainte de a le verifica. De altfel, cetăţenii şi reprezentanţii mass-media au văzut noile autospeciale în activităţile operative desfăşurate de Poliţia Română", se susţine în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel